Teodora Albon devine un nume care provoacă "fiori" oficialilor echipelor de fotbal bihorene. După ce i-a "taxat" pe jucătorii de la FC Bihor Oradea, în jocul susţinut de aceştia, în deplasare, cu CS Otopeni, când a validat un gol marcat cu mâna de ilfoveni, Teodora Albon "şi-a făcut numărul" şi în meciul FC Cisnădie - Luceafărul Oradea, disputat ieri, în seria a 6-a a Ligii a III-a la fotbal şi câştigat de gazde cu 1-0 (0-0).

Prestaţia "centralului" Teodora Albon a dat "dureri de cap" orădenilor. În minutul 4, aceasta a dictat uşor o lovitură de la 11 m pentru gazde, dar Goia a reuşit să apere. "Măcelul" a continuat în mitanul secund. În minutul 69, Bulz a primit direct cartonaşul roşu, iar peste trei minute gazdele au reuşit să deschidă scorul prin Lăcovişte (1-0), care a transformat în gol, una dintre numeroasele lovituri libere dictate de Teodora Albon din preajma careului de 16 m al Luceafărului. A urmat o altă "lovitură" încasată de oaspeţi, Neaga (foto) primind şi el cartonaşul roşu.
„Nu ne-a lăsat să jucăm. În minutul 4 a dictat uşor un penalty împotriva noastră, iar după 8 minute aveam deja trei cartonaşe galbene. Situaţia s-a acutizat în repriza a doua, când i-a eliminat direct pe Bulz şi Neaga. Din ploaia de lovituri libere, gazdele au marcat golul victoriei. Aşa manieră nu am mai văzut", s-a plâns antrenorul oaspeţilor, Florin Farcaş.
Pentru Luceafărul au evoluat Goia - Morar, Magda, Giura, Cipău -
Trofin, Ov. Ghilea (70 Pocian), Crişan (75 Grosu), Briciu - Dumiter (75 Buştea), Fl. Neaga.