Berbecul

Va fi nevoie să fiţi ceva mai tactic şi mai influent astăzi pentru a obţine ce vă doriţi. Aveţi planuri mari şi, dacă veţi avea suficientă încredere, veţi putea realiza în mod sigur ce v-aţi propus. În privinţa relaţiei de cuplu, nu ezitaţi să faceţi planuri de viitor.

Taurul

Aveţi posibilitatea să rezolvaţi o situaţie foarte repede astăzi şi asta pentru a vă îndrepta atenţia spre altceva pentru moment. Veţi împărtăşi din experienţa dumneavoastră unor persoane dornice să vă urmeze.

Gemenii

Astăzi încercaţi să vă găsiţi echilibrul necesar pentru a vă putea îndeplini sarcinile zilnice. Solicitaţi ajutorul unor rude apropiate în vederea finalizării unui proiect mai vechi. Seara o petreceţi alături de cei dragi.

Racul

Începeţi ziua implicat în calcule financiare, cu scopul de a restabili un echilibru. Pentru moment, relaţiile pe care le aveţi prosperă, însă sunteţi tentat să gândiţi lucrurile dintr-o perspectivă critică.

Leul

Încercaţi să priviţi lucrurile dintr-o altă perspectivă şi veţi înţelege că nu sunt aşa cum le consideraţi. Din momentul în care vă veţi modifica perspectiva, veţi putea aborda totul într-un mod inventiv şi dintr-un unghi diferit.

Fecioara

Astăzi, unele informaţii suplimentare vă bulversează şi aveţi tendinţa de a lua hotărâri greşite. Prin urmare, încercaţi să vă menţineţi cât mai raţional, în special la locul de muncă. Sfătuiţi-vă cu colegii de muncă înainte de a lua o decizie.

Balanţă

Unele stări emoţionale vă pot încuraja, îndeosebi în contextul unor relaţii cheie. Mai mult ca oricând, aveţi tendinţa de a vă exprima sentimentele într-un mod aparte. Nu ezitaţi să trataţi cu atenţie orice problemă de sănătate.

Scorpionul

Astăzi sunteţi plin de idei şi de aşteptări nerezonabile; încercaţi totuşi să vă menţineţi o stare de calm pentru a avea o perspectivă echilibrată. Evitaţi să luaţi decizii sau să schimbaţi direcţia spre care vă îndreptaţi, rezultatele s-ar putea să nu fie aşa cum speraţi.

Săgetătorul

Acordaţi-vă ceva timp pentru a revizui unele domenii din viaţa dumneavoastră, pentru a găsi modalităţi ideale de a începe o nouă activitate. Noile angajamente pe care le aveţi presupun mai mult timp de gestionare.

Capricornul

E posibil să aveţi unele idei inventive, care vă vor ajuta să vă atingeţi obiectivele. Spre seară, vă concentraţi pe relaţiile personale. Vă veţi petrece seara alături de persoana iubită într-o atmosferă deosebit de plăcută. Sunt posibile şi veşti bune de la distanţă de la cunoştinţă.

Vărsătorul

Vă bucuraţi de sprijinul şi de afecţiunea celor dragi, care încep să vă aprecieze mai mult pentru ceea ce faceţi pentru ei. Dacă vă veţi împărtăşi experienţa, veţi putea primi câteva idei legate de planul financiar al vieţii dvs.

Peştii

În cazul în care vă veţi simţi copleşit de treburi astăzi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul unei rude apropiate. Este posibil să găsiţi chiar o soluţie inventivă pentru a vă restabili echilibrul. În cazul în care sunteţi nevoit să luaţi o decizie, lăsaţi-vă purtat de ceea ce vă spune intuiţia.

ARIADNA