Poloistele junioare de la CS Crişul Oradea au jucat într-un turneu internaţional la Kosice (Slovacia), alături de echipa locală Olimpia, Zenta (Serbia) şi Eger (Ungaria). Fetele antrenate de Liviu Garofeanu şi Dorin Sava s-au clasat pe locul doi, după două victorii şi o înfrângere.

Crişul a dispus cu 13-8 de Olimpia Kosice, cu 10-8 de Zenta şi a cedat la limită cu Eger, scor 14-15. Orădeanca Vivien Bonca a fost declarată cea mai tehnică jucătoare a competiţiei.

„Avem o relaţie bună de colaborare cu echipa Olimpia Kosice. Vom participa şi la ediţiile viitoare ale acestui turneu. Noi am aliniat o formaţie foarte tânără, majoritatea jucătoarelor noastre fiind în vârstă de 10-12 ani. Am consemnat şi un debut în echipa noastră, cel al Anei Popescu, o jucătoare în vârstă de numai zece ani”, a declarat antrenorul Liviu Garofeanu.

În altă ordine de idei, patru componente ale echipei Crişul Oradea, Vivien Bonca, Antonia Vidican, Brigita Sucigan şi Nagy Deborah, au fost convocate de altfel la lotul naţional de junioare "under 15 ani".