Declaraţii de dragoste, căsătorii la minut, "Kiss me", "Be my Valentine", "Dansul dragostei", "Noi ne iubim mai mult" şi un concert de zile mari susţinut de Connect-R au reprezentat momentele speciale pe care Cupidon, mesagerul dragostei, le-a pregătit tuturor orădenilor îndrăgostiţi, dar şi celor în căutarea sufletului pereche. Preţ de câteva ore, dragostea a pus stăpânire pe Complexul Lotus Market din Oradea, care i-a ademenit pe cei prezenţi cu surprize inedite.

Astfel, sâmbătă, 14 februarie, îndrăgostiţii şi-au dat întâlnire la Lotus Market din municipiu pentru a-şi celebra iubirea. Încă de la ora 15:00 cuplurile nerăbdătoare au luat cu asalt galeriile complexului, unde organizatorii au pregătit o serie de spectacole, întreţinute de prea frumosul Cupidon. Zeul iubirii a convins cu uşurinţă mai mulţi amorezi să participe la evenimentele programate. Şi cum iubirea nu are vârstă, celor mici li s-a pregătit un program special, unde au avut ocazia să exerseze paşi de dans. Alături de dansatori profesionişti, copiii şi-au declarat iubirea în cadrul primei ore de "Love Dance". Tot pentru această categorie de vârstă actorii Teatrului de Stat au pus în scenă o piesă de teatru, iar apoi i-au fascinat pe cei mici cu poveşti specifice Zilei Îndrăgostiţilor. Cuplurile prezente, părinţi şi bunici, au fost provocate la concursuri interactive, la finalul cărora câştigătorii au fost răsplătiţi cu premii. Aleile complexului au fost împânzite de reprezentanţii Zeului Iubirii, astfel că niciun orădean nu a scăpat de săgeata dragostei. Unul dintre concursurile care s-a bucurat de succes s-a desfăşurat sub cupola complexului, unde într-un cadru romantic, plin de inimi şi trandafiri, cuplurile au avut ocazia să spună "Da". Zeci de îndrăgostiţi au dat curs provocării şi şi-au unit destinele, în mod fictiv, primind în schimb un certificat valabil pentru o zi. Cuplurile proaspăt căsătorite au ales să-şi celebreze uniunea printr-o serie de declaraţii de dragoste. A urmat concursul "Kiss me", care a reuşit să încingă atmosfera prin cele mai fierbinţi sărutări, însă surprizele şi spectacolele s-au ţinut lanţ, deoarece orădencele care nu au avut partener au intrat în competiţia "Be My Valentine", miza fiind o seară romantică cu două dintre celebrităţile oraşului: fotbalistul Tibor Szeles, de la F.C. Bioland, şi Cosmin Baidoc, de la CSM Oradea. Din cele cinci concurente, două au obţinut punctajul maxim şi compania sportivilor orădeni.

După atâtea concursuri şi premii, Ziua Îndrăgostiţior a continuat cu un concert susţinut de Connect-R, care a reuşit, în scurt timp, să încingă atmosfera şi să "săgeteze" inimile domnişoarelor.