Cu toate că va evolua în deplasare, astăzi de la ora 17.00, echipa pregătită de Sebastian Tudor are toate şansele să obţină cel de-al 9-lea succes în actuala stagiune. Duelul cu HC Sibiu contează pentru etapa a 12-a, penultima din acest an, din Seria B a Diviziei A la handbal masculin.

 

Dacă orădenii ocupă locul al doilea în clasament cu 25 de puncte după 8 victorii şi o remiză, HC Sibiu este a 9-a clasată cu 7 puncte după doar 2 succese, o remiză şi 6 înfrângeri. Cu toate acestea, Sebi Tudor şi-a avertizat elevii că pentru a avea un tur de campionat fără înfrângere este absolut necesar ca duelul de la Sibiu să nu fie tratat cu superficialitate. În ciuda temerilor avute de tehnicianul orădenilor, CSM Oradea poneşte clar cu prima şansă într-un duel cu o echipă care se află în scădere de formă faţă de sezonul trecut.

 

Celelalte partide din etapa a 12-a sunt: Avram Iancu Arad - CNE Sighişoara, Academia Minaur Baia Mare - Universitatea Cluj, CSU Târgu Jiu - Minaur Baia Mare şi HCM Sighişoara - Universitatea Craiova. Jocul CNOT Braşov - CSU Poli Timişoara 34-22 s-a disputat în devans.

 

Pe primele locuri în clasament sunt:

1. Minaur Baia Mare - 25 puncte (9 jocuri),

2. CSM Oradea - 25 puncte (9 jocuri),

3. Universitatea Cluj - 21 puncte (10 jocuri),

4. Universitatea Craiova - 21 puncte (9 jocuri) şi

5. HCM Sighişoara - 19 puncte (9 jocuri).