Stadion: Poieni de Jos

Spectatori: peste 100

Marcatori: Foghiș 44, Miklo 61, 74, Diniș 66 / Sârb 27, 90+1

Cartonașe galbene: Diniș / Toma, Ștefănică

Zorile: Halasz - Szatmari, Bonchiș, C. Degău, Dan, S. Popa, Corbu (76 Fenesi), Foghiș, Diniș, D. Degău (80 Gemenariu), Miklo.

Antrenor: Ioan Horge.

Gloria: Bogdan - Toma, Nistor (65 Trip), Ștefănică, C. Popa, Olteanu, Sârb, Alb (76 Vidican), Lasc (75 Țiboc), D. Lezeu, C. Lezeu.

Delegat: Ionel Fărcanea.

Arbitri: Adrian Pop - la centru; Călin Adrian Ciuciu și Mihai Marius Moza - asistenți.

Observator AJF: Horia Sebastian Buz.

Meci interesant, foarte disputat în Depresiunea Beiușului între două cunoştinţe mai vechi din Liga a V-a, seria a II-a, care au oferit un spectacol fotbalistic cu multe faze de poartă şi şase goluri.

Un meci cu două reprize distincte s-a disputat la Poieni de Jos, în care căbeștenii au jucat foarte bine în prima repriză, dar au fost superficiali la finalizare.  Portarul bunteştenilor, Halasz, s-a remarcat la ocaziile avute de Lasc (12) și Alb (20), după care plasa porţii gazdelor a fost scuturată, logic după evenimentele din teren, de abilul A. Sârb (27), care a finalizat  din marginea careului mic o centrare ideală a lui Raul Lasc (0-1). Bunteștenii au răspuns prin Miklo (31), însă șutul nu a fost cadrat, pentru ca la cealaltă poartă Halasz să aibă intervenția meciului, când a respins de la vinclu „torpila” expediată de la 22 de metri de A. Sârb. La ultima fază a primei reprize gazdele au reușit egalarea prin Foghiș (44), care a reluat cu capul din 6 metri mingea venită dintr-o aruncare lungă de la margine (1-1). 

Golul pe final de repriză a descătușat pur și simplu echipa gazdă, care a supus partenerul de întrecere la un adevărat „asediu” în startul reprizei secunde, însă Diniș (51), Miklo (53) și D. Degău (54) au irosit trei ocazii monumentale, oasepții ripostând prin C. Popa (63), care nemarcat la opt metri a reluat defectuos, pe lângă poartă. O minge respinsă în față de Bogdan a fost prompt speculată de Miklo (61), care a înscris din interiorul careului mic (2-1). Peste trei minute, capriciosul Diniș a făcut mare deranj în defensiva adversă, reușind desprinderea  cu un şut puternic din interiorul careului mare (3-1). Scorul a luat proporții când Miklo (74) a fost izbit în faţă de un balon şutat de ghinionistul Olteanu, care a poposit în plasă (4-1). Căbeștenii au mai redus diferenţa prin A. Sârb, apărut oportun la finalizare în faţa porţii adverse (4-2), în prelungirile unui meci agreabil, peste media celor disputate le acest nivel.