Stadion: Dan Păltinişanu

Teren: excelent

Spectatori: aproximativ 800

Au marcat: Birău 10 / Păcurar 74 şi 79, Arnăutu 90+4

ASU Poli Timișoara: A. Constantinescu - Motreanu, Telescu (cpt.), Todorov, Taub - Bilia - D. Constantinescu, Birău (69 Galan), Dănăricu (55 Mărgărit), P. Niţă - Şt. Blănaru (75 Bădăuţă).

Antrenor: Sorin Brândescu

Luceafărul Oradea: Pap - Balea, Moga, Ilie, Ban - Feher (62 Arnăutu) - Balla (37 Roşu), Bedea, Păcurar, Zs. Lukacs (55 Ţegle) - Cigan.

Antrenor: Erik Lincar

Cartonaşe galbene: Bilia 26, Telescu 38 şi 74, Motreanu 62, Galan 80, A. Constantinescu 90+4 / Cigan 23, Roşu 55, Ban 58

Arbitri: Omar Cristian Dumitrică (Craiova) - Romică Bârdeş (Piteşti), Doru Zamfir (Slatina)

Observatori FRF: Dan Jiga (Bistriţa), Constantin Pintilie (Râmnicu Vâlcea).

Așa cum o arătau și cele două victorii din amicale, dar mai ales evoluțiile în general bune ale orădenilor din acest start de campionat, echipa suporterilor timișoreni a fost un adversar accesibil pentru Luceafărul Oradea. Totuși, victoria a venit doar spre final, bihorenii impunându-se cu 3-1 după ce la pauză erau conduși cu 1-0. Jocul a contat pentru etapa a 9-a din Liga a II-a.

În prima repriză, în ciuda faptului că oaspeții au controlat jocul, timișorenii au fost cei care au marcat și au avut marile ocazii. Chiar în minutul 5 Sergiu Moga a salvat în extremis de pe linia porții lovitura de cap trimisă de Birău. Același mijlocaș al bănățenilor avea să deschidă scorul printr-o execuție de excepție, din colțul careului de 16 metri, șutul său „a la Del Piero” poposind în vinclul din dreapta porții apărate de Pap. Gazdele puteau face 2-0 spre finalul primei reprize atunci când, după tiparul golului încasat cu UTA în etapa precedentă, Telescu a prelungit un aut cu capul pe spate până la Niță care din 6 metri  a șutat, din fericire, mult peste poartă.

Minutul 74, decisiv în economia partidei

Repriza a doua a arătat cu totul altfel, asta pe fondul schimbărilor inspirate efectuate de Linkar. După ce Roșu, Țegle și Arnăutu au luat locul lui Balla, Zs. Lukacs și Feher, jocul ofensiv al Luceafărului a arătat mult mai bine. Touși înainte de egalare, Arnăutu nu s-a putu abține să nu își treacă în cont o altă mare ratare, în minutul 68, atunci când nu a putut înscrie din 10 metri deși scăpase singur cu portarul advers. Minutul 74 a fost decisiv în economia partidei. Acțiunea lui Țegle a fost oprită prin fault, la 18 metri de poartă, de către Telescu, care astfel a văzut cel de-al doilea galben fiind eliminat. Păcurar a executat perfect lovitura liberă șutând în forță la colțul lung (1-1). Cu un om în plus dar și impulsionați de reușită, oaspeții efectiv s-au „aruncat” peste timișoreni. Doar 5 minute a rezistat reduta gazdelor care a fost „spartă” de același Păcurar care a marcat cu capul după o centrare de pe dreapta trimisă de Roșu. Același Roșu a contribuit și la marcare golului al treilea din prelungirile partidei. Acțiunea sa din careul advers a fost oprită prin fault de portarul timișorenilor, penalty-ul obținut fiind transformat de Arnăutu. Așadar Luceafărul se impune clar în fața unei alte nou-promovate mulțumită jocului bun din repriza secundă.