Marcatori: Lukacs 19 / Letan 38 şi 45, Jurge 82
FC Bihor II: Bonta - Totoroaţă, Pintea, Bulz, Andor (86 R. Ardelean) - Balla (46 Lobonţ), Pocian, Fărcuţa, S. Ban (59 Popescu) - Szelesi (75 Magda), Lukacs. Antrenor: Horia Rădulescu.
Luceafărul-Lotus: Câmpan - Letan, Cr. Ardelean, Iova, Muşuroaia (67 Cipău) - Buştea (81 Jurje), Filip (87 Ov. Ghilea), Ember, Anton - Şuteu (87 Farcău), Ţârlea. Antrenor: Lucian Ciocan. Director tehnic: Florin Fărcaş.
Cartonaşe galbene: Totoroaţă, Bulz, Pocian / Buştea, Cr. Ardelean, Şuteu.
Arbitri: Virgil Luca - centru, Cristian Pleşa şi Vlad Screciu - asistenţi (toţi din Timişoara). Observator FRF: Flavius Domide (Arad).

Desfăşurat pe Stadionul "Municipal" din Oradea, pe o vreme care l-a făcut pe Bacovia să pară un "blând", duelul bihorean din Liga a III-a la fotbal dintre FC Bihor II şi Luceafărul-Lotus Felix a revenit oaspeţilor, care s-au impus cu 3-1 (2-1).

Învinşi în deplasarea de la Baia Mare (0-1 cu FC din localitate), jucătorii de la Luceafărul-Lotus aveau nevoie de cele trei puncte puse în joc pentru a rămâne în apropierea poziţiei de lider. Acest lucru s-a văzut şi după felul în care a debutat jocul, oaspeţii având primele ocazii prin Şuteu (1 şi 10) şi Buştea (11). Deşi echipa pregătită de Lucian Cican şi Florin Fărcaş a început jocul în rol de "vioara întâi", FC Bihor II a reuşit deschiderea scorului la prima sa ocazie, în minutul 19, Lukacs finalizând o fază de contraatac, cu un şut din afara careului de 16 m (1-0). După un şut expediat de Szelesi (28), care i-a dat emoţii lui Câmpan, oaspeţii au reuşit egalarea, în minutul 38: Ember a şutat de la peste 30 m, Bonta a respins balonul în bară, dar acesta a revenit la Letan, care a punctat de la circa 10 m (1-1). Avea să fie doar prima reuşită pentru fundaşul dreapta al echipei Luceafărul-Lotus, Letan reuşind să-şi aducă echipa în avantaj, în prelungirile primei reprize, cu un şut din unghi, deviat de un fundaş advers (1-2).
În debutul mitanului secund, antrenorul Lucian Ciocan a fost trimis în tribună pentru proteste. În continuare, FC Bihor II a căutat egalarea, dar Popescu a ratat o ocazie mare, în minutul 63, negăsind spaţiul porţii, după o acţiune a lui Lukacs, care şi-a servit bine coechipierul. Finalul de meci a aparţinut, însă, oaspeţilor, care, după o ratare a lui Şuteu (69), au încheiat conturile în minutul 82: Şuteu a trimis balonul în bară, mingea a revenit în teren, iar Jurje a marcat la prima sa atingere de balon (1-3).
Dacă pe oaspeţi succesul îi menţine în lupta pentru câştigarea seriei, FC Bihor II a ajuns pe o poziţie "delicată" a clasamentului, cu -5 la "adevăr".