Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru site-ul american TMZ că Ozzy s-a mutat din casa unde locuia cu Sharon.

 

Se pare că motivul despărţirii rock star-ului Ozzy de soţia sa, Sharon, vedetă de televiziune, nu este abuzul de substanţe. Cuplul a mai trecut printr-o despărţire, în 2013, când Sharon l-a părăsit pe Ozzy, pentru că superstarul îşi pierduse controlul: era dependent de alcool şi droguri. O sursă apropiată vedetelor a mărturisit pentru E! News că Ozzy şi Sharon au hotărât de comun acord ca rockerul să se mute temporar din căminul unde locuiau împreună. Pe de altă parte, se pare că separarea nu are nicio legătură cu adicţiile lui Ozzy. Sursa a declarat că Ozzy n-a pus gura pe alcool de mai bine de 3 ani. Ozzy nu nu s-a atins nici de droguri în tot acest timp.

Ozzy şi Sharon s-au cunoscut la începutul anilor '70 când Ozzy era pe culmile gloriei, alături de trupa Black Sabbath. Sharon i-a devenit mai târziu impresar. Cei doi s-au căsătorit pe 4 iulie 1982 şi au împreună trei copii, pe Aimee, Kelly şi Jack. În afară de Aimee, ceilalţi membri ai familiei Osbourne au devenit faimoşi după ce au acceptat să „joace” în reality show-ul produs de MTV, „The Osbournes”. Reality show-ul „The Osbournes” a fost difuzat pe parcursul a trei sezoane de postul MTV, din martie 2002 până în martie 2005, într-o perioadă în care ambii copii ai soţilor Osbourne, Kelly şi Jack, erau adolescenţi. Kelly Osbourne a devenit între timp designer de modă şi prezentatoare a emisiunii de televiziune „Fashion Police” difuzată de postul E. Jack Osbourne şi-a construit la rândul lui o carieră în televiziune, însă a fost diagnosticat cu scleroză în plăci în 2012.