Berbecul

La serviciu vă afirmaţi aproape fără niciun efort. Sunteţi plin de energie şi merită să valorificaţi momentul ca să terminaţi ce v-aţi propus. Evitaţi speculaţiile, pentru că riscaţi să ieşiţi în pierdere. După-amiază primiţi musafiri dragi inimii.

Taurul

Creativitatea vă ajută să aveţi succes la locul de muncă sau în afaceri. Planurile pentru o investiţie serioasă încep să prindă contur. Nu vă neglijaţi familia. Ar fi bine să vă faceţi timp şi pentru odihnă.

Gemenii

Aveţi un farmec deosebit şi atrageţi admiraţia tuturor. Cu puţină atenţie, vă descurcaţi excelent în afaceri. Faceţi o investiţie importantă pentru casă. Evitaţi discuţiile în contradictoriu. Acordaţi mai mult timp familiei!

Racul

Începeţi o activitate comercială din care veţi câştiga bine. Sunteţi apreciat de şefi, ceea ce stârneşte invidia colegilor. Acceptaţi munca în echipă. Nu faceţi eforturi mari! Riscaţi să aveţi probleme.

Leul

Dimineaţă s-ar putea ca relaţiile sentimentale să fie mai încordate. Nu vă ambiţionaţi şi aveţi răbdare ca partenerul de viaţă să se calmeze. Plecaţi într-o delegaţie destul de dificilă. Vă descurcaţi foarte bine, dar fiţi atent.

Fecioara

Colaboraţi foarte bine cu un partener de afaceri şi încheiaţi o tranzacţie strălucită. Relaţiile cu persoana iubită trec printr-un moment delicat, dar, dacă discutaţi calm, totul se rezolvă. Nu neglijaţi activităţile casnice, dar nici odihna.

Balanţa

Situaţia financiară nu vă mulţumeşte deloc. În schimb, sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Puteţi avea succes la examene, concursuri etc. Trebuie să vă analizaţi serios perspectivele profesionale şi să căutaţi noi oportunităţi.

Scorpionul

Dimineaţă nu vă vedeţi capul de treabă. Organizaţi-vă cât mai eficient! După-amiază puneţi bazele unei afaceri. Ca să nu aveţi probleme, apelaţi la persoane cu experienţă. Pe plan sentimental, puteţi să fiţi optimist.

Săgetătorul

Sunteţi foarte binedispus, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Pe plan financiar nu staţi grozav, dar puteţi avea succes în chestiuni casnice şi în societate. Seara vă simţiţi foarte bine într-o vizită la prieteni. Evitaţi exagerările!

Capricornul

Este foarte posibil să se petreacă ceva deosebit pe plan social sau în relaţiile sentimentale. Sunt favorizate relaţiile de parteneriat, întâlnirile de afaceri şi investiţiile pentru cămin. Spre seară, un prieten vă dă o veste bună.

Vărsătorul

Dimineaţă nu prea reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, pentru că intervin o mulţime de evenimente neprevăzute. Nu vă enervaţi şi fiţi perseverent. După-amiază faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă dă câteva idei de afaceri.

Peştii

Este o zi bună pentru a trece la schimbări în domeniul afacerilor şi pe plan sentimental. Sunt şanse mari să prindeţi un contract de colaborare. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune, însă fiţi mai îngăduitor.

ARIADNA