Clubul de oratorie și leadership Oradea Toastmasters organizează astăzi, 11 mai, de la ora 18.30, în Cetatea Oradea, maratonul de discursuri Mai... şi vorbim, prilej cu care cei mai pricepuţi membri în ale oratoriei vor prezenta discursuri de poveste. În plus, invitaţii vor beneficia de surprize din partea organizatorilor şi a sponsorilor evenimentului, într-o atmosferă pozitivă şi prietenoasă.

 

 

 

„Curioşii ne tot întreabă - şi... ce mai faceţi voi la Oradea Toastmasters? Răspunsul e cel mai simplu - printre multe altele, MAI... şi vorbim! Socializăm, ieşim la munte, la cafea, dansăm, ne distrăm şi învăţăm, însă nu uităm şi de misiunea unui club, care presupune oferirea unui mediu de învăţare pozitiv şi de suport reciproc, prin intermediul căruia fiecare membru să îşi dezvolte abilităţile de comunicare şi de leadership, toate acestea ducând la dezvoltarea personală, profesională și la creşterea încrederii în sine”, spune Ioana Ştef, vicepreşedinte Relaţii Publice Oradea Toastmasters Club. Cu acest prilej, invitaţii vor beneficia de surprize din partea organizatorilor şi a sponsorilor evenimentului, într-o atmosferă pozitivă şi prietenoasă, tipică pentru reuniunile sub semnul Toastmasters. „Magia cuvintelor va transforma o seară obișnuită într-o seară magică, în condiții de participare liberă”, mai spune Ioana Ștef. Înfiinţat în 2010 şi afiliat la Toastmasters Internațional în 2013, clubul Oradea Toastmasters este un atelier practic, în care oamenii îşi perfecţionează abilităţile de vorbire în public şi leadership într-o atmosferă pozitivă şi prietenoasă. Întâlnirile clubului au loc săptămânal, în fiecare miercuri, de la ora 19.15, în Sala Bordeaux a Hotelului Ramada din Oradea (Calea Aradului, nr. 9).

În ce privește Toastmasters Internațional (www.toastmasters.org), acesta a fost fondat în 1924, la YMCA din Santa Ana, California. În timp, a devenit cea mai importantă organizaţie din lume care te învaţă cum să vorbeşti în public şi cum să-ţi dezvolţi abilităţile de lider. Începând cu primul club, care a fost înfiinţat de Ralph C. Smedley, mai mult de 5 milioane de bărbaţi şi femei s-au bucurat de beneficiile Toastmasters. Organizaţia non-profit are acum aproximativ 500.000 de membri, în peste 13.000 de cluburi din 116 ţări.