Berbecul
O zi cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă şi acasă. Aveţi idei originale şi valoroase, care vă sunt de mare ajutor pe plan profesional.


Taurul
Puteţi investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeţi o perioadă favorabilă, în care faceţi alegeri inspirate. Puteţi rezolva probleme financiare.


Gemenii
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate. Ar fi bine să evitaţi speculaţiile de orice fel.


Racul
După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental şi în relaţiile sociale, puteţi spune că ghinionul s-a terminat. Pe plan profesional, vă afirmaţi la justa dumneavoastră valoare.


Leul
Este o zi favorabilă negocierilor. În cursul dimineţii sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie în interesul familiei. Cu toate că întâmpinaţi dificultăţi, reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă.


Fecioara
Reuşiţi, în sfârşit, să rezolvaţi o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor. De asemenea, este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele persoanelor mai în vârstă din familie.


Balanţa
Reuşiţi să faceţi în casă schimbările pe care vi le-aţi propus. Este momentul să vă ocupaţi de reamenajarea locuinţei. Ţineţi cont şi de părerile familiei!


Scorpionul
Aveţi ocazia să mergeţi într-o deplasare cu prietenii. Ar fi bine să nu vă eschivaţi. Nu vă mai gândiţi la cheltuielile pe care le presupune excursia. Meritaţi să vă relaxaţi şi aveţi nevoie de odihnă.


Săgetătorul
Aveţi idei bune, care merită să fie puse în practică. Pentru a realiza ceea ce v-aţi propus, trebuie să depuneţi eforturi susţinute şi să acceptaţi ajutorul prietenilor. Relaţiile sentimentale sunt armonioase.


Capricornul
Reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală. Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente şi aveţi mari şanse de reuşită în tot ce v-aţi propus să faceţi. Este o zi prielnică proiectelor de viitor.


Vărsătorul
Aveţi capacitatea de a vă adapta cu uşurinţă unor situaţii noi şi să luaţi rapid decizii inspirate. Vă puteţi ocupa de probleme serioase de afaceri sau ale familiei. Acordaţi mai multă atenţie partenerului.


Peştii
Aveţi ocazia să vă dovediţi talentul şi creativitatea. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Petreceţi după-amiaza alături de partenerul de viaţă şi de persoanele mai tinere din familie.