Iubitorii şi colecţionarii de antichităţi n-au mai avut parte de vreme bună la ediţia a doua a târgului în aer liber. Dacă sâmbătă orădenii au putut admira şi cumpăra lucruri pe care patina timpului s-a aşezat şi le-a sporit valoarea, vremea ploioasă de duminică i-a ţinut în case.
Cu toate acestea, organizatorul şi iniţiatorului Târgului de obiecte antice în aer liber, colecţionarul orădean Liviu Purje, spune că astfel de evenimente vor fi organizate lunar, până la iarnă. "Chiar dacă a plouat astăzi (ieri - n.r.), noi suntem mulţumiţi. Luna viitoare vom organiza din nou un târg, la o dată pe care o vom fixa în funcţie de calendarul târgurilor din Cluj-Napoca, Arad şi Timişoara", ne-a declarat Liviu Purje.
A doua ediţie a Târgului de obiecte antice a fost organizat în Parcul Bălcescu. Pasionaţii de antichităţi au putut alege dintr-o ofertă bogată statuete, cărţi, lampadare, tablouri, bijuterii şi "alte multe obiecte create de oameni când aveau mai mult timp pentru frumos", după cum au notat organizatorii pe afişul manifestării.
La această a doua ediţie au participat în jur de 25 de expozanţi din Oradea, Timişoara, Arad, Satu Mare, precum şi din Ungaria.