Crişana vă propune o istorie în imagini a anului 2016 văzut prin obiectivul fotoreporterilor ziarului.

 

2 noiembrie - Ceea ce părea aproape imposibil s-a întâmplat. Campioana României la baschet masculin a câștigat primul joc din cea mai importantă competiție la care a luat parte vreodată: CSM CSU Oradea a învins echipa rusă Avtodor Saratov.

 

 

 

 

 

 

4 noiembrie - Orădenii s-au întâlnit cu Armand Gosu, specialist în spaţiul ex-sovietic, la Librăria Humanitas, unde şi-a lansat cartea „Euro-Falia”. Apoi, în cadrul unei conferinţe intitulată „Rusia, ameninţare sau partener?”, autorul a vorbit despre contextul geopolitic actual.

 

 

 

 

 

 

9 noiembrie - Candidatul republican Donald Trump a câştigat alegerile devenind astfel al 45-lea preşedinte al SUA. Rezultatul a fost considerat o surpriză, după o campanie electorată explozivă, antiinstituţională, cu atacuri la persoană şi marcată de populism.

 

 

 

 

 

 

11 noiembrie - La Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” a avut loc festivitatea de depunere a jurământului militar de către cea de-a 27-a serie de elevi declaraţi admişi în urma susţinerii examenului din sesiunea septembrie.

 

 

 

 

 

 

12/13 noiembrie - La nici un an de la finalizarea lucrărilor de amenajare, grădina publică de pe dealul Ciuperca a fost distrusă de o alunecare de teren, asta în ciuda faptului că, potrivit autorităţilor locale, înainte de demararea acestora, a fost efectuat un studiu geotehnic.

 

 

 

 

 

 

13 noiembrie - Turul doi al alegerilor prezidenţiale din R.Moldova au fost câştigate de candidatul socialist pro-rus, Igor Dodon. Este începutul îndepărtării treptate a R. Moldova de România şi UE, prima vizită pe care Dodon a efectuat-o în calitate de şef de stat fiind în Rusia.