Berbecul
Nu prea vă aflaţi în apele dvs. Accentul cade în special pe serviciu şi bani, domenii deficitare. Ziua este însă favorabilă şi înlesneşte începerea noilor activităţi propuse. Tonus fizic şi intelectual crescut.
Taurul
În sfârşit, vi se oferă posibilitatea de a obţine câştiguri sau vi se aduce în prim-plan certitudinea unor avansări. Domeniul relaţiilor este însă bine aspectat şi logoreea de care daţi dovadă v-ar putea ajuta să vă susţineţi cu succes cauza şi să convingeţi.
Gemenii
Pe plan sentimental, veţi resimţi dorinţa de a vă distra şi nu trebuie să ezitaţi să ieşiţi pentru a cunoaşte oameni, pentru a vă forma relaţii noi. Este momentul să vă demonstraţi pe deplin profunzimea sentimentelor faţă de persoana iubită.
Racul
Va trebui să acordaţi o mai mare atenţie relaţiilor profesionale. Este posibil să aveţi parte de unele probleme din partea unor angajaţi sau a unor persoane care ar fi trebuit să vă rezolve o problemă. Veţi primi veşti sau confirmări de la drum lung.
Leul
Atenţia dumneavoastră se va îndrepta cu precădere către persoanele care au nevoie de sprijin, cum ar fi bătrânii sau copiii. Orele favorabile relaţiilor de familie se prevăd către sfârşitul zilei.
Fecioara
Vă doriţi să faceţi un pas important, care vă va ajuta şi din punct de vedere emoţional. Sunteţi puşi în situaţia de a face eforturi mari şi de a deveni responsabili de viaţa
Balanţa
Este o zi în care se cere să daţi dovadă de o mai mare prudenţă în afirmaţiile pe care le faceţi şi să nu faceţi destăinuiri importante. Astrele aduc şi înlesnesc accesul la banii celorlalţi, asta dacă sunteţi comisionari sau vă ocupaţi de intermedieri.
Scorpionul
Se pare că totul vă merge bine, mai ales la serviciu, unde nu prea vă aşteptaţi ca lucrurile să ia o turnură atât de favorabilă. Nici cu banii nu staţi foarte rău, însă, pentru a câştiga şi ceva în plus, va trebui să vă zbateţi mai mult.
Săgetătorul
Este bine ca în această zi să vă puneţi la punct un program, pentru că se prevăd vizite inoportune şi nu ar fi rău să vă terminaţi treaba înainte de a vă trezi cu musafirii pe cap. Sunteţi cam tensionaţi şi mare lucru de nu vă veţi trezi certându-vă cu cineva.
Capricornul
În mediul profesional pot apărea stări conflictuale destul de aprinse. Veţi fi nevoiţi să căutaţi soluţii noi pentru a ieşi cu bine din această blocadă. Afacerile pot totuşi să cunoască o creştere calitativă.
Vărsătorul
Vă simţiţi perfect, însă o discuţie care va avea loc la serviciu cu unul dintre şefi v-ar putea crea o stare neplăcută. Sunteţi nemulţumiţi de realizările avute dar şi de faptul că nu aţi luat la timp nişte măsuri. N-ar strica să ieşiţi singuri undeva, v-aţi mai relaxa.
Peştii
Sunteţi tensionat(ă) şi lucrul acesta poate dăuna situaţiei delicate în care vă aflaţi în raport cu cei din anturaj. Nu trebuie să ezitaţi în a urma sfaturile altora, mai ales că unele dintre acestea vor veni din partea unor persoane competente.