Berbecul

Berbecii vor avea o perioadă solicitantă din punct de vedere afectiv. Li se va cere ajutorul într-o problemă importantă, un prieten sau o rudă apropiată va trece prin ceva neplăcut şi va avea nevoie de ei. Vor şti să fie la înălţimea aşteptărilor, dar acest lucru va însemna mult stres.

Taurul

Taurii se vor confrunta în zilele care urmează cu diverse necazuri financiare: orice ar face, vor fi nevoiţi să scoată bani din buzunar, iar asta nu e niciodată o veste bună. E important să nu intre în panică, norocul are şi el fluctuaţiile lui, şi să gândească foarte raţional.

Gemenii

Gemenii vor intra în panică la începutul săptămânii, din cauza unui proiect amânat până în pânzele albe şi care nu mai poate aştepta. E puţin probabil să mai rezolve ceva în ultima clipă, aşa că vor fi tentaţi să se culce pe-o ureche, bazându-se pe zodia lor norocoasă.

Racul

Racii vor fi deosebit de vulnerabili în ceea ce priveşte sănătatea: riscul de viroze este foarte mare şi, dacă se întâmplă s-o păţească, vor fi scoşi complet din uz. În această zi se definitivează şi planurile pentru sărbători. Cu banii nu vor sta din cale-afară de bine, răbdare!

Leul

Problema cea mai mare a Leilor vor fi banii, mai ales acum, când îi bate gândul să facă o schimbare în carieră. Nu e cazul să se îmbufneze din cauza finanţelor, ci să încerce să-şi pună la bătaie toate resursele pentru a obţine un job mai bun. Dragostea e la cote maxime.

Fecioara

Fecioarele vor fi destul de solicitate din punct de vedere profesional şi tot ce vor face, vor face cu spor. Au noroc, deşi se vor simţi copleşite la început. Vor primi bani la mijlocul perioadei şi vor reuşi să-şi ducă la îndeplinire nişte planuri de cheltuieli.

Balanţa

Bate vântul schimbării pentru Balanţe, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. În viaţa amoroasă, pentru cele singure sunt şanse mari de a lega o relaţie serioasă, foarte posibil cu o persoană pe care nu ar fi luat-o în calcul până acum. În profesie, ambiţiile vor creşte.

Scorpionul

Tot dragostea rămâne pe primul loc în preocupările Scorpionilor, iar atenţia şi devotamentul le vor fi răsplătite din plin. Dacă au suspiciuni legate de relaţia lor, e bine să le ignore, pentru că sunt nefondate. Atenţie la cheltuieli, nu staţi prea bine cu banii.

Săgetătorul

Pentru nativi, ocaziile de distracţie vor veni una după alta. Este ceea ce le place lor mai mult, însă trebuie să fie atenţi să nu depăşească măsura, pentru că sunt câteva persoane în anturajul lor care abia aşteaptă o ocazie de bârfă. În dragoste, lucrurile încep să se lege încet.

Capricornul

Săptămâna începe pentru Capricorni cu câteva probleme legate de comunicarea interumană, probleme care pot uşor degenera în conflicte. Se pare că vor fi ceva mai morocănoşi şi mai agresivi decât de obicei, iar acest lucru va avea consecinţe mai ales asupra relaţiei amoroase.

Vărsătorul

Pentru Vărsători, perioada este una a aşteptărilor şi a emoţiilor, însă răspunsurile se lasă aşteptate. Nu vor sta prea bine nici la capitolul energie şi nu vor avea nici un chef să se ridice din pat dimineaţa. Vor exista nişte discuţii neplăcute cu partenerul de cuplu.

Peştii

Pentru Peşti a venit momentul să se apuce de treabă: toate proiectele amânate până acum se vor acumula şi îi vor copleşi, dacă nu se apucă urgent de ele. Nişte reverii romantice îi vor împiedica să se concentreze la ceea ce este cu adevărat important, atenţie!

ARIADNA