Cântăreaţa Delia se va afla în 14 august pe aceeaşi scena cu Rihanna, cântând în deschiderea concertului - parte din turneul mondial, "Anti World Tour" - pe care celebra cântăreaţă îl va susţine în piaţa Constituţiei din Bucureşti, în cadrul Zutopia Music Festival.

 

Încântată de vestea primită, Delia a mărturisit că a început deja să se gândească la pregătirea acestui show: "Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertăţii. Se vede prin tot ce cântă, cum se îmbracă, cum se comportă că e, pe lângă un artist adevărat, o voce a generaţiei noastre. Şi când spun voce, nu ma refer doar la calităţile vocale, ci şi la modul în care a reuşit şi reuşeşte în continuare să influenţeze milioane de oameni cu spiritual ei liber şi frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei!", a declarat cântăreaţa română.

Dacă până de curând era doar încântată că va merge la concertul ei, Delia a primit vestea cea mare chiar la filmările pentru show-ul "X factor" (Antena 1) - "M-au prins pe neaşteptate. O echipă Observator a venit alături de Denisa de la D&D Entertainment, care mi-a cerut biletele la Rihanna înapoi şi mi-a spus că am interzis în public. Moment în care am crezut că s-a întâmplat ceva neobişnuit. Apoi mi-a zis că voi împărţi aceeaşi scenă cu ea. Sunt extrem de încântată, abia aştept! Cine ar fi crezut că aş fi bucuroasă că nu am voie în public la Rihanna?!", a mai spus Delia.

Superstarul Rihanna, desemnată ca fiind prințesa pop/ rhythm & blues, va cânta pentru prima dată în România, pe data de 14 august.

"Concertul anului 2016 în România", cum a fost numit de organizatorii evenimentului, va avea loc în Piața Constituției și face parte din The Anti World Tour 2016, turneu ce a început în toamna anului trecut în America și care continuă și pe parcursul acestui an, cu scopul promovării celui mai recent album al cântăreţei, "Anti".

Totuşi, din repertoriul de la Bucureşti al Rihannei nu vor lipsi hiturile "Umbrella", "Rude Boy", "Four Five Seconds" și "We Found Love", au anunţat organizatorii.

De asemenea, Zutopia Music Festival aduce, tot în Piaţa Constituţiei, artiști de calibru internațional, dar și staruri autohtone, pe parcursul a două zile, 15 și 17 august, printre care capetele de afiş vor fi Steve Aoki şi Sia.