Johnny Depp și Amber Heard divorțează după doar 15 luni de căsnicie, actrița depunânând cererea de divorț luni, în care a invocat „diferențe ireconciliabile”, potrivit site-ului dedicat celebrităților TMZ.

Vestea divorțului vine la doar câteva zile după ce mama actorului american, Betty Sue Palmer, a decedat. Amber Heard a depus cererea pentru divorț luni, menționând că între cei doi există „diferențe ireconciliabile”. Cuplul s-a căsătorit anul trecut, în luna februarie, iar actrița americană cere acum suport conjugal. Johnny a răspuns prin intermediul avocatei sale, Laura Wasser, și îi cere judecătorului să respingă cererea lui Amber pentru suport conjugal.

Potrivit unor surse citate de site-ul TMZ, cei doi nu au semnat un contract prenupțial. Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din „Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street”, în 2008. În curând, actorul în vârstă de 52 de ani va putea fi urmărit pe marile ecrane în pelicula „Alice În Ţara Oglinzilor/ Alice Through The Looking Glass”, noua producţie Disney. Premiera filmului va avea loc pe 27 mai. Amber Laura Heard este o actriță americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, „North Country” (2005), în care a interpretat o serie de flashback-uri despre personajul jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai apărut în „Syrup” (2013), „Drive Angry” (2011) 3D, „The Joneses” (2009), „Never Back Down” (2008), „Alpha Dog” (2006) și „Friday Night Lights” (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat în drama „Hidden Palms” (2007), și a avut roluri episodice în serialul „Californication” (2007) și „Criminal Minds” (2005).