Cântăreața americană Janet Jackson, care va împlini 50 de ani pe 16 mai, este însărcinată cu primul copil, potrivit unei surse citate de etonline.com.

 

Luna trecută, Janet a amânat turneul mondial Unbreakable pentru a-şi întemeia o familie alături de soţul ei Wissam Al Mana. Într-un videoclip postat pe Twitter, pe 6 aprilie, cântăreaţa le-a adus la cunoştinţă fanilor vestea rea și le-a mulțumit pentru spijinul oferit de-a lungul timpului.

„Salutare! După cum probabil ştiţi, pe 31 august am lansat turneul mondial Unbreakable. În primul rând, vreau să mulţumesc tuturor fanilor care au venit la concert. Vă mulţumesc foarte mult”, declarase atunci compozitoarea americană. „Voi aţi făcut spectacolul memorabil în fiecare seară. Suntem în a doua etapă a turneului, dar a avut loc o schimbare neaşteptată. Cred că este foarte important ca voi să aflaţi primii că eu şi soţul meu încercăm să ne întemeiem o familie, aşa că mă văd nevoită să amân turneul”. Totuși, Janet le-a promis fanilor că va reveni pe scenă cât se poate de repede. „Vă rog frumos, dacă puteţi, să încercaţi să înţelegeţi că trebuie să fac asta acum. La îndemnul doctorilor, trebuie să mă odihnesc. Dar nu am uitat de voi. Voi continua turneul cât de repede este posibil”, a conchis Jackson în videoclipul postat pe rețeaua de socializare. În ultimii ani, Janet Jackson a dispărut aproape complet din viaţa publică şi a evitat atenţia presei internaţionale, adoptând un stil de viaţă foarte discret şi locuind mai mult în Orientul Mijlociu, alături de cel de-al treilea soţ al ei, omul de afaceri Wissam Al Mana. Janet Jackson este mezina familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael Jackson, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982. De-a lungul anilor, artista americană a fost recompensată cu şase premii Grammy, 12 American Music Awards, 33 Billboard Music Awards, 10 MTV Video Music Awards, două premii Emmy şi un Glob de Aur.