Se zvoneşte că zilele trecute, Brad Pitt a angajat un guru într-ale avocaturii care să-l reprezinte în procesul pentru custodia copiilor şi în procesul de divorţ cu Angelina Jolie. FBI a declarat pentru BBC că investigatorii lor au început să colecteze informații cu privire la un presupus incident care îl implică pe Brad Pitt și copiii săi la bordul unui avion privat săptămâna trecută.

CV-ul avocatului angajat de Brad Pitt este unul impresionant, el pledând în faţa curţii pentru Heather Locklear sau Charlie Sheen. Potrivit The Hollywood Reporter, Lance Spiegel va reprezenta actorul american alături de echipa sa de avocaţi. Spiegel se va alătura unui alt avocat din staff-ul lui Pitt, Alan Hergott, pentru a se lupta cu Jolie în instanţă şi cu avocata acesteia, Laura Wasser. Septuagenarul Spiegel a mai apărat de-a lungul timpului staruri precum Michael Jackson sau actriţa Eva Longoria, la despărţirea acesteia de basketbalistul Tony Parker.

Angelina Jolie, în vârstă de 40 de ani, a depus actele de divorţ luni (19 septembrie), invocând ca motiv al separării diferenţele ireconciliabile dintre ea şi fostul său consort. Echipa sa juridică îl include, de asemenea, şi pe celebrul avocat de la Hollywood, Robert Offer, care a dat deja unele declaraţii mass-mediei, în numele clientei sale.

Confirmând ştirile şoc apărute deja despre divorţul dintre cele două celebrităţi, Offer a dezvăluit că actriţa a ales varianta „desfacerii căsătoriei”, decizia fiind luată pentru „sănătatea familiei”. „Ea nu vrea să comenteze şi cere ca presa să respecte intimitatea ei şi pe cea a familiei”, a adăugat Offer într-o declaraţie.

Pe de altă parte FBI a declarat pentru BBC că investigatorii lor au început să colecteze informații cu privire la un presupus incident care îl implică pe Brad Pitt și copiii săi la bordul unui avion privat săptămâna trecută.

Jolie a cerut custodia fizică a celor șase copii ai cuplului, solicitând judecătorului să îi acorde lui Pitt dreptul la vizitare. FBI-ul a declarat pentru BBC: „Ca răspuns la întrebarea referitoare la acuzațiile împotriva lui Brad Pitt, în comformitate cu prevederile juridice legate de controlul aeronavelor din Statele Unite ale Americii, în mod specific, spunem că evaluăm presupusul incident care s-ar fi petrecut la bordul unei aeronave care îi transporta pe Brad Pitt și pe copiii săi. FBI-ul continuă să adune fapte și va evalua dacă o investigație la nivel federal va fi desfăşurată.” Pitt a lansat o declarație pentru revista People după ce Jolie a înaintat actele de divort, spunând că este „întristat” și adăugând: „Ceea ce contează cel mai mult acum este bunăstarea copiilor noștri. Rugăm presa să le dea spațiul şi intimitatea pe care le merită în această perioadă dificilă”. Avocatul lui Jolie, Robert Offer, a declarat că decizia de divorț a fost luată „pentru sănătatea familiei”. Departamentul de protecţie a copilului a spus că nu poate confirma sau nega dacă desfăşoară o anchetă despre presupusul abuz al lui Pitt asupra copiilor, din cauza legilor de confidențialitate.