Din momentul în care a apărut, fotografia a schimbat lumea. Cuvântul fotografie provine din limba greacă şi înseamnă „a picta cu lumină”. Crişana vă propune o istorie în imagini a anului 2016 văzut prin obiectivul fotoreporterilor ziarului.

 

25 august - trei cutremure de suprafaţă au zguduit centrul Italiei, zeci de oameni pierind sub dărâmături, alte sute fiind date dispărute sau rănite.

 

 

 

 

 

29 august - Sute de camioane, basculante, microbuze, dar şi maşini mici au circulat cu 5 km la oră pe şoseaua de centură a Oradiei, pe ambele sensuri, înspre Cluj şi Borş. Transportatorii protestează faţă de valoarea asigurărilor RCA.

 

 

 

 

 

 

2-3 septembrie - S-au desfăşurat Zilele Culturii Slovace, un bun prilej pentru cei care au trecut dincolo de zidurile Cetății Oradea să se familiarizeze cu tradițiile și obiceiurile minorității slovace din această parte a țării.

 

 

 

 

 

 

10 septembrie - În sfârşit, Aquaparkul orădean şi-a deschis porţile. Sute de persoane au stat la coadă de dimineaţă pentru a putea intra în Aquapark, aproape două mii de persoane trecând în prima zi pragul complexului balnear.

 

 

 

 

 

 

12 septembrie - Ziua mult aşteptată, pentru unii neagră, pentru alţii fericită, a sosit. Aproape 100.000 de elevi din tot judeţul participă la festivităţile începutului de an şcolar în unităţile în care vor învăţa.

 

 

 

 

 

 

 

18 septembrie - Împlinirea a 10 ani de existență a Astroclubului Meridian 0 a prilejuit reîntâlnirea orădenilor cu primul și, deocamdată, singurul român care a ajuns în spațiu, Dumitru Prunariu.