Stadion: Orăşenesc

Spectatori: peste 100

Marcator: Haica 57

Cartonaşe galbene: Berce / Forisz, Naghi (2), Maghiar

Cartonaş roşu: Naghi 90+2, pentru cumul de cartonaşe galbene

CSO: Fofiu – Ştefan, Berce (66 Matei), L. Bogdan, Ciobriş,  Toma (72. D. Pele), G. Popa, Pirtea, C. Popa, Dumbrăveanu,  Haica.

Antrenori: Voicu Popa şi Florin Galea.

Viitorul: Gabor – Nyiri, Peter, Forisz, Naghi, Cadar (83 Cheregi), Varadi, Daroczi, Miclean, Maghiar, Hosu. Antrenor: Lucian Rulea.

Arbitri: Cr. Nagy – la centru, Ciprian Fiter şi Radu Carţiş - asistenţi.

Observator AJF: Ioan Pirtea.

Şteienii nu se dezmint reuşind din nou o victorie, la limită, în ,,stil italian” fapt care îi caracterizează ca un atac ,,zgârcit” (32 de goluri înscrise)  însă suficient ca să pătrundă în ,,careul de aşi’’ din Liga a IV-a.

Meciul din cadrul etapei a 23-a a fost o copie, aproape fidelă, cu ultima victorie reuşită pe teren propriu, cu acelaşi scor (1-0) în faţa celor din Sântandrei, după o evoluţie în care apărarea a fost una la înălţime, în timp ce atacul şi-a făcut din nou datoria. Oaspeţii au realizat primul ,,raid” în suprafaţa adversă, dar Maghiar (6) a trimis peste poartă, după care Haica (9) şi G. Popa (21) au avut bune oportunităţi. Din nou oaspeţii au ratat o bună ocazie prin Nyiri (23), în urma unui contraatac. L. Bogdan (29) a luat la ţintă bara laterală, în timp ce Haica (32) a trimis pe lângă vinclu, iar Pirtea (41) nu a avut şansă în faţa lui Gabor. Debut mult mai convingător al şteienilor în partea a doua, iar după ce G. Popa (47) a testat din nou portarul gazdelor, plasa a fost scuturată de şutul lui Haica (57), care a înscris unicul gol al partidei, (1-0). Încă o dată acelaşi G. Popa (67) nu a avut şansa golului, după care oaspeţii au trimis singurul şut al reprizei pe spaţiul porţii prin Cadar (77), dar Fofiu a fost la post, în timp ce Matei (79) a trimis pe lângă bară. Finalul de meci a fost dominat de Dragoş Pele (81, 87, 89), însă n-a avut şansa golului. La ultima fază a meciului, Gabor a intervenit salvator, respingând în extremis, o ,,torpilă” a aceluiaşi insistent D. Pele (90+3), iar victoria a rămas una la limită, însă meritată.