După prima confruntare a campionilor județului Bihor în barajul cu Șurianu Sebeș, Alin Popa s-a declarat dezamăgit de exprimarea juniorilor A1 de la CF Bihorul Beiuş.

"Cea mai slabă prestaţie din ultimii ani"

Totuşi, antrenorul principal al echipei beiuşene crede că elevii săi se vor avea o prestaţie superioară în retur şi se aşteaptă la un rezultat pozitiv şi la Sebeş. "Din păcate am intrat foarte slab în meci, fapt care s-a simțit în evoluția ulterioară din joc. În ciuda faptului că avem o experiență mult mai mare în această competiție nu am știut să gestionăm cum se cuvine acest avantaj. Elevii mei au avut una din cele mai slabe prestații din ultimii doi ani. Sincer sunt profund dezamăgit de evoluția din teren, însă am încredere în potențialul lor de a reveni și mai ales de a obține calificarea, care se va juca la Sebeș. Mergem acolo nu numai pentru a ne califica, ci chiar de a obține victoria”, a comentat Alin Popa.

"Avem potenţial să ne calificăm"

În eventualitatea calificării, beiuşenii şi-au propus să organizeze unul dintre turneele zonale, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut. „În primul rând mulțumesc publicului din Depresiunea Beuișului pentru prezența masivă la meci, arătând încă o dată artașamentul față de juniori și performanțele lor. Chiar dacă a fost un joc care nu s-a ridicat la nivelul așteptat, consider că vom avea potențialul necesar ca să obținem calificarea la faza zonală. Avem disponibilitatea şi posibilităţile organizării turneului zonal din nou la Beiuș”, a afirmat directorul sportiv Ionel Goina.

Adversari mulţumiţi cu un eşec la limită

Împresionat de asistenţa numeroasă şi de organizarea partidei tur, staff-ul tehnic al oaspeţilor s-a declarat mulţumit de înfrângerea la limită. „În primul rând doresc să felicit conducerea clubului bihorean pentru organizarea ireproșabilă a acestei partide. Sincer am rămas impresionat și de publicul beiușean, prezent în număr mare, care a fost foarte sportiv aplaudând multe din reușitele elevilor mei. Am pregătit meciul mai mult pe cartea apărării, știind că adversarul este unul cu mai multă experiență în această competiție. Am primit un singur gol și acela doar din fază fixă şi calificarea se va decide pe terenul nostru, unde orice este posibil, ținând cont că la nivelul juniorilor fluctuațiile în joc sunt evidente", a declarta Daniel Popa, antrenorul principal al Şurianu Sebeş.