Berbecul

Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur.

Taurul

Vă aşteaptă o zi bună, căci mintea dumneavoastră se va dovedi deosebit de eficientă. Aţi putea obţine realizări nesperate în activităţi comerciale sau artistice. O vizită la ceas de seară vă va face mare plăcere.

Gemenii

Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii sau jocuri de noroc, căci nu vă avantajează şi aţi putea pierde o sumă importantă de bani. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi nişte decizii măcar rezonabile.

Racul

Ocaziile de a vă petrece timpul într-un mod plăcut nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Starea dumneavoastră fizică şi psihică este excelentă. Energia vă ajută să rezolvaţi o mulţime de treburi, într-un timp extrem de scurt.

Leul

În jurul dumneavoastră sunt multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alegeţi-vă cu grijă colaboratorii, altfel puteţi avea surprize prea puţin plăcute. N-ar fi exclus să primiţi un cadou neaşteptat de la o cunoştinţă apropiată.

Fecioara

Rezultatele pe care le aşteptaţi întârzie să apară, ceea ce vă nelinişteşte şi vă nemulţumeşte totodată. Totuşi, trebuie să ştiţi că traversaţi o perioadă bună în care eforturile vă sunt recunoscute la toate nivelurile.

Balanţa

Neatenţia de care daţi dovadă vă poate aduce în situaţia de a avea o discuţie aprinsă cu partenerul. Sfatul unui prieten se va dovedi foarte util, chiar dacă vi se pare un pic fantezist. Puţină mişcare în aer liber vă va face să vă simţiţi alt om.

Scorpionul

Reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă duceţi, aşa că propunerile dumneavoastră vor entuziasma pe toată lumea. Chiar dacă energia vă susţine în toate demersurile pe care le aveţi în plan, nu este cazul să faceţi mai mult decât este nevoie.

Săgetătorul

Comunicarea cu cei din jur evoluează ceva mai bine, ceea ce vă va permite să aflaţi lucruri interesante, dar şi să vă faceţi noi prieteni. Dacă demaraţi o nouă activitate, înarmaţi-vă cu multă răbdare, căci rezultatele se vor vedea în timp.

Capricornul

Vă frământă o chestiune de familie căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta cu rudele apropiate, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. Pe acasă este posibil să apară o nouă urgenţă. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig.

Vărsătorul

Vi se va propune o colaborare interesantă, dar traversaţi o perioadă în care prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce faceţi. Informaţiile care vă vor parveni vă vor entuziasma foarte tare.

Peştii

Vă agitaţi exagerat de mult şi fără nici un rost. Sunteţi cam nemulţumit de faptul că se mizează prea mult pe efortul dumneavoastră în gospodărie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu încercaţi să întreprindeţi activităţi deosebite, deoarece sunteţi uşor bulversat şi aţi încurca mult mai rău lucrurile.

ARIADNA