În cadrul celor două etape (a 3-a şi a 4-a) ale Campionatului Naţional de tir sportiv disputate recent la Iaşi şi Bucureşti sportivii de la CSU Oradea au reuşit 8 clasări pe podium.

Eliza Molnar şi Francesca Pop au câştigat probele de puşcă 40 focuri, respectiv pistol 40 focuri, ambele la senioare. Sebastian Blajec s-a clasat pe locul al doilea la pistol 60 focuri juniori, în timp ce Antonia Miclău a fost a 4-a la puşcă 40 focuri senioare. În cadrul etapei de la Iaşi, orădenii au înregistrat rezultate şi mai bune. Francesca Pop s-a impus în proba de pistol 40 focuri senioare, realizând un nou record naţional (199,2 puncte). Tot pe cea mai înaltă treaptă a podiumului s-au situat Cristina Stoie, la puşcă 40 focuri senioare şi Norbert Grama, la pistol 40 focuri juniori II.

La rândul lor, Eliza Molnar şi Sebastian Blajec s-au clasat pe locul secund la puşcă 40 focuri senioare, respectiv la pistol 60 focuri juniori. Etapa a V-a din cadrul Campionatului Naţional va avea loc la Bucureşti, în perioada 14-18 decembrie. Până atunci, Eliza Molnar va lua parte la Grand Prix-ul de la Belgrad ce se desfăşoară de astăzi şi până luni, 12 decembrie.