Stadion: Biharea

Spectatori: aproximativ 100

Marcatori: Mone 2, A. Ienciu 70

Cartonașe galbene: Lazăr / P.Dume

Biharea: Indrei – Teaha, Balș, Hulber, Lazăr (79 Deva), O. Pașca, Bulcău (88 Bilan), M. Sabău, A. Sabău (86 C. Rădac), A. Ienciu (71 A. Micula), Mone (84 P. Rădac). Antrenor: Dorin Boca.

Izvorul: Bițiș – P. Dume, Ianc (71 Apati), Tule, David, C. Milian, Moldovan,  C. Milian (66 Tudorici), Ștefan, Laslău (83 D. Milian), Calița. Delegat: Ioan Dehelean

Arbitri: Adrian Pop - la centru; Ionuț Cheregi și Lucian Știube - asistenți. Observator AJF: Ioan Blaj.

După primul eșec stagional înregistrat etapa trecută la Tulca, vășcăunii au reușit pentru acest meci o mobilizare extraordinară, atât de efectiv cât și de atitudine, reușind o victorie importantă în fața unui adversar deosebit de tenace.

Antrenorul echipei de lăngă „Apa Boiului”, Dorin Boca, a putut utiliza la acest meci o garnitură destul de solidă prin prezența în formula de start a experimentaților D. Mone, A. Ienciu și C. Hulber care au „săltat” clar valoric exprimarea în teren a vășcăuanilor, spre mulțumirea vulcanicilor lor suporteri. Nu trecuseră decât 113 secunde de la fluierul centralului partidei și plasa oaspeților a fost scuturată pentru prima oară (1-0) când, din marginea careului mic, D. Mone a punctat precis cu o lovitură de cap o minge venită dintr-un corner. Oaspeții au replicat promt prin Laslău (4) însă șutul din interiorul careului mare a trecut puțin pe lângă bară. Veteranul A. Ienciu (13) a trimis puternic pe jos însă Bițiș a fost la post, în timp ce Mone (15) nu a prins cadrul porții.  Cociubanii au început să „împingă” jocul în suprafața adversă, iar după ce David (20) a trimis un „cap” bine respins de Indrei, au pus pur și simplu stăpânire pe joc însă fără a crea un pericol evident la poarta gazdelor, singura fază notabilă avându-l ca autor pe Ianc (40) care a trimis peste bară din lovitură liberă. Repriza a doua a început cu „furia” vășcăuanilor, dar golul s-a lăsat așteptat deoarece P. Dume a respins de pe linia porții lovitura de cap a lui O. Pașca (62), în timp ce Bițiș a avut un reflex eficient, ca la handbal, cu piciorul, la „torpila” expediată de Lazăr (66). Totuși, inevitabilul s-a produs cîteva minute mai târziu, când A. Ienciu (70) a înscris (2-0) cu un șut plasat la colțul lung făcând inutilă parada lui Bițiș, după ce acesta avusese o intervenție salvatoare cu câteva secunde mai devreme la „ghiuleaua” din unghi a lui A.Sabău. După ce Lazăr (72) și Mone (75) au trimis alături, pe final de partidă  inițiativa a aparținut oaspeților dar Tudorici (81) nu a prins cadrul porții, pentru ca R. Indrei să aibă intervenția meciului la șutul expediat de Calița (85) din lovitură liberă de la 20 metri când a salvat, de lângă bară, un gol gata făcut. Victorie meritată a vășcăuanilor care „suflă” în ceafa liderului Seriei a II-a din Liga a V-a, Unirea Roșia,  o echipă cu un deosebit apetit ofensiv care încă nu a cunoscut gustul înfrângerii în această ediție de campionat.