Campania de întărire a lotului CSM CSU Oradea îl include şi pe americanul Martin Zeno. Americanul de 31 de ani a semnat un nou angajament cu formația cu care a devenit campion al României în 2016.

Zeno a avut multe prestaţii în echipa orădeană, dar partida de referinţă a fost cea cu Kataja Bascket din Liga Campionilor în care a marcat 42 de puncte! "Alături de calitatea individuală deosebită, de care se folosește pentru a pune puncte pe tabela de marcaj, Zeno se remarcă și prin capacitatea de a crea și a-și pune colegii în valoare. De asemenea, el atrage foarte multe faulturi din partea adversarilor, contribuie la recuperare și este un jucător defensiv extrem de util. Toate aceste lucruri sunt probate de faptul că el a fost principalul marcator al CSM-ului în ultimul sezon, al 2-lea pasator și la intercepție, a atras peste cinci faulturi pe meci și a fost al 2-lea jucător în ierarhia individuală a eficienței", este caracterizarea făcută de siteul oficial al clubului orădean.

Zeno a jucat 34 meciuri în ediția 2016/17 a Ligii Naționale și 15 în Liga Campionilor, la care se adaugă. De asemenea, el a evoluat în Cupa României, FIBA Europe Cup şi SuperCupa României.

În toate competițiile, Zeno a avut 46% la aruncările de două puncte din 446 încercări, 32% la trei puncte cu 175 aruncări, respectiv 80% la linia de pedeapsă.

În carieră, Martin Zeno a mai jucat baschet profesionist în NBDL, Filipine, Cipru, Finlanda și Franța, fiind dublu campion al Finlandei și o dată campion al Ciprului şi României.