Stadion: Vașcău

Spectatori: aproximativ 100

Marcatori: A. Micula 6, 90, D. Monea 11 (11 m), 82, A. Sabău 15, 22, Teaha 61

Cartonaș galben: Deva

Biharea: Indrei - Deva, Cr. Ștefan (54 A. Ienciu), Lazea, Teaha, Lazăr, M. Sabău, Ov. Pașca, A. Sabău (55 M. Morcan), A. Micula, Monea.

Antrenor:  Dorin Boca.

Voința: Crețiu - Nistor, Herman, Cureș, Roxin, I. Boldor (65 Jurji), Fl. Benea (46 Rad), Șipoș, Mangrău, Avram, R. Boldor (23 Shhammat).

Antrenor: Alli Shhammat.

Arbitri: Cr. Nnagy - la centru, Beniamin Maxim și Antonio Roman, asistenți.

Observator AJF: Gheorghe Pirte.

Partida, disputată lângă „Apa Boiului”, a fost una, practic, fără istoric, în care vășcăuanii au „zburdat” pur și simplu în fața unui adversar fără replică, surprins de iureșul gazdelor care pe alocuri și-au permis și câteva „artificii” mult gustate de cei mai fideli suporteri prezenți, ca de obicei, în tribună.

Cu o dominare sufocantă încă din startul partidei, gazdele au deschis destul de repede scorul (1-0), prin reușita lui A. Micula (6), gol dedicat, ca și victoria de altfel, primarului orașului Vașcău, Florin Porge, un mare iubitor, dar și susținător, al sportului din orașul de la poalele Munților Apuseni, care sâmbătă şi-a sărbătorit ziua de naştere. Victoria a fost dedicată și „îngerului păzitor”, Remus Indrei, veteranul echipei, unul dintre cei mai longevivi portari în activitate din Bihor, acesta aniversându-şi el ziua de naștere. De altfel, după meci, cei doi sărbătoriți au oferit jucătorilor câte o bere într-un cadru deosebit, unde încă o dată s-a confirmat că sportul contribuie la consolidarea unor prietenii, dar și la formarea unor caractere puternice. Presiunea gazdelor în jumătatea adversă s-a materializat destul de consistent prin încă trei goluri (4-0), reușite de D. Monea (11) din lovitură de pedeapsă just acordată, precum și prin „dubla” lui A. Sabău (15, 22), în mare vervă de joc. După ce  Ov. Pașca (29) a trimis puțin pe lângă bară, oaspeții au îndrăznit puțin mai mult, iar noul intrat Shhammat (31, 33, 36) a „amenințat” poarta lui R. Indrei, însă fără șansă. Partea a doua a fost una deosebit de interesantă în care gazdele au ratat câteva bune oportunități, însă au și reușit trei goluri prin Teaha (61), D. Monea (82) și omniprezentul A. Micula (90), ducând astfel scorul (7-0) mult mai aproape de situația din teren. Un moment mult gustat, dar și aplaudat de suporterii vășcăuanilor a fost (re)debutul lui Marius Morcan în minutul 55 revenit pe gazon după o lungă absență. Doar un minut mai târziu era să debuteze cu gol la „trasorul” puternic expediat, însă portarul oaspeților a fost pe fază, privându-l astfel de o satisfacție aparte. De cealaltă parte, oaspeții au avut două tentative în atac, dar R. Indrei a fost la post când Avram (62) a trimis puternic pe jos, în timp ce Rad (87) nu a prins cadrul porții. Prin această victorie categorică vășcăuanii au cel mai bun atac din serie (41 de goluri înscrise), dar și cea mai bună apărare (doar 8 goluri încasate). Cu toate acestea, ei ocupă locul al doilea la egalitate de puncte (28) cu Unirea Roșia şi la un punct distanță de liderul seriei a II-a, din Liga a V-a, CSC Gepiu.