Stadion: Orășenesc

Spectatori: 121

Marcatori: Dumbrăveanu 9, Pirtea 27 / Waritz 37, E. Zadori 80

Cartonașe galbene: Fofiu, Haica, Pantea / Morar, Bota, Waritz, Hava, Raț, Karacsony (2)

Cartonaș roșu: Karacsony 71, pentru cumul de cartonașe galbene

CSO: Fofiu - Haica, R. Bogdan, Dumbrăveanu, Gruie, Toma (54 Pantea), Pirtea, Lazea, Popa (46 Stoian), Matei (85 L. Berce), Petriș.

Antrenor: Sandu Balaj.

Viitorul: Morar - Bota, Raț, Ozovehe (74 Tyepak), Ienciu, Baciau (84 Marinău), Kulcsar,  Waritz, Hava, Karacsony, E.Zadori.

Antrenor: Zsolt Marton.

Arbitri: Cosmin Cormoș - la centru, Raoul Roșu și Alin Opriș - asistenți.

Observator AJF: Gheorghe Rusu (Șuncuiuș).

 Cu o dăruire fantastică și un început de meci în forță, șteienii vizau victoria în această întâlnire, mai ales după desprinderea pe tabela de marcaj în mai puțin de jumătate de oră de la primul fluier, una în care șteienii pur și simplu și-au „sufocat” partenerul de întrecere.

La Ștei însă s-a confirmat faptul, dacă mai era nevoie, că în fotbal două goluri în plus reprezintă o diferență periculoasă, iar pe arena de la poalele Munților Apuseni acest aspect a fost unul pe care microbiștii locali l-au simțit din plin. Așadar, start furibund al gazdelor care au luat cu asalt poarta adversă, iar în urma unei lovituri libere Dumbrăveanu (9) a „corectat” un balon din marginea careului mic care a scuturat plasa pentru prima oară (1-0). Aurel Petriș a fost protagonistul unei faze bine gândite la marginea careului mare, „așezând” un balon pentru Pirtea (27) al cărui șut fulgerător a făcut ca diferența să fie majorată (2-0). După ce Lazea (30) a trimis peste poartă, oaspeții au ripostat prin Zadori (32), dar mai ales la șutul lui Raț (35), care a izbit bara laterală. Lipsa de marcaj a șteienilor din interiorul careului mare a fost prompt speculată de Waritz (37), care a înscris nestingherit (2-1). Startul reprizei a doua a debutat cu ratarea uriașă a lui Ozovehe (62), gazdele replicând prin Petriș (64) și Matei (68). Gruie (72) a trimis mingea în bara transversală din lovitură liberă, pentru ca omul în plus pentru șteieni să se dovedească a fi (aproape) fatal. După ce Raț (75) a fost blocat de inspiratul Fofiu, în urma unui contraatac rapid purtat de E. Zadori (80), s-a restabilit egalitatea (2-2). Finalul a fost pe contre, ambele echipe dorind victoria, însă Ienciu (85) și Raț (87) nu au avut forța necesară pentru a schimba tabela, ca și Petriș (89), când a trimis peste bară. Șteienii au fost aproape și totuși departe de o victorie care le-a surâs la un moment dat, însă au trebuit să se mulțumească cu un nou rezultat în „stil italian”, fiind la a noua remiză în această stagiune.