Stadion: Orășenesc din Ștei

Spectatori: peste 100

Marcatori: M. Petran 12, 41, Raț 25, 36, Mune 33, Blaga 50 / B. Banfi 70

Cartonaș galben: Deva

Padișul: Bărăian - Deva, Cireap, Hulber (57 D.Jude), V. Ienciu (80 Sime), Filip (71 Ardelean), Mune (46 A. Banciu), B. Dumuța, Raț, Petran, Blaga. Antrenor: Dorin Boca.

Voința: Suciu - Jurjuț, Maier, Haraghiș, Danciu, Banfi, Moce (71 Lazăr), Sava, Hering, Silaghi, Abrudan.

Delegat: Cristea Petru.

Arbitri: Mihai Buescu - la centru, Daniel Gavriș și Ștefan Belenesi, asistenți.

Observator: Florin Marian.

Revenită din nou la Ștei, trupa din Gurani a obținut o victorie categorică, anticipată, de altfel,  în fața unui adversar mult mai slab cotat, care îi menține încă, matematic vorbind, în lupta pentru primul loc din Seria a II-a a Ligii a V-a.

Entuziasmul suporterilor, dar și al altor spectatori la această partidă a fost mult mai reținut, deoarece adversarul întâlnit nu putea emite pretenții să producă surpriza, chiar dacă în fotbal se poate întâmpla orice. Prima repriză a fost una cu sens aproape unic, în care oaspeții au avut „acces” doar o singură dată în careul gazdelor de conjunctură, prin Haraghiș (36), când diferența (3-0) era una deja consistentă, datorită reușitelor lui Petran (12), Raț (25) și Mune (33). Blaga a reușit o pasă bine „filtrată” printre apărătorii adverși, iar Raț (41) a fixat scorul la pauză, (4-0), unul care putea fi mult mai consistent, dacă nu ar fi existat câteva mari ratări. Repriza a doua a fost una mai mult decât interesantă doar prin prisma evoluțiilor celor două echipe, în care oaspeții au arătat mai multă poftă de joc, cei drept pe fondul unei relaxări premature a echipei antrenate de Dorin Boca, care a „fiert” de câteva ori pe margine din cauza slabelor acțiuni inițiate de elevii săi. A. Blaga (50) a mărit diferența cu o lovitură de cap înșelătoare, după care partida a început să devină una foarte lentă. Banfi (70) a înscris în urma unei curse solitare, stabilind scorul final, 6-1. Același neastâmpărat Banfi (75, 78) a mai avut două bune șanse de a marca însă Bărăian a fost la post, în timp ce gazdele au avut șansa golului prin omniprezentul Mihai Petran (88), dar veteranul Suciu (47 de ani) a avut o intervenție salutară.