Stadion: Comunal din Coșdeni

Spectatori: aproximativ 150

Marcatori: Hora 90+1 / Blaga 60, 87 (ambele din 11m)

Cartonașe galbene: D. Burda, Benea, Crișan / V. Ienciu, Filip, Hulber, Blaga.

Liberty: Ghiță – Goina, Hora, Cuciula, Buda, E. Burda (61 Crișan), Pantiș, Șora, D. Burda, Ștefan (51 Benea), Moce (70 C. Popa).

Antrenor: Costel Popa.

Padişul: Bărăian – Deva, V. Ienciu, B. Dumuța, Sime, Mune, Filip, Hulber, Cireap (84 D. Jude), Blaga, Petran (89 Ardelean).

Antrenor: Dorin Boca.

Arbitri: George Bronț – la centru, Ionuț Cheregi și Marius Andor, asistenți.

Observator AJF: Mircea Bărcan.

La Coșdeni, ocupanta locului al doilea din Liga a V-a, Seria a II-a, AS Padișul Gurani, a trebuit să „tremure” serios pentru o victorie pe deplin meritată, chiar la limită fiind, însă obținută doar de la „punctul cu var”.

În raport cu ocaziile avute, scorul este unul „mincinos” deoarece diferența putea fi mult mai mare, însă atacanții echipei oaspete nu au avut luciditate în fața porții, tratând cu prea multă lejeritate multe dintre ocaziile de gol avute. Spre cinstea lor, gazdele au dat o replică foarte consistentă fapt ce a făcut ca partida să se ridice cu mult peste nivelul ligii în care cele două combatante activează. Oaspeții s-au instalat încă din start la conducerea jocului, dar Petran (1, 15) și Hulber (13, 26) au fost stopați de paradele eficiente ale lui Ghiță. Gazdele au ripostat prin Buda (28) și Hora (30). După ce B. Dumuța (32) a trimis cu capul puțin pe lângă poartă, Șora (37) nu a reușit intercepția în marginea careului mic, irosind o bună oportunitate. După pauză, în doar câteva minute, oaspeții au irosit câteva ocazii clare prin B. Dumuța (47), Filip (48), Sime (50), balonul lovind bara transversală și din nou Filip (52), precum și Cireap (54) și Hulber (56). Totuși plasa a fost scuturată (0-1) prin lovitura de pedeapsă transformată de A. Blaga (60), acordată după ce Petran a fost „secerat” în suprafața de pedeapsă. Oaspeții au continuat recitalul prin șuturile expediate de Deva (64), Petran (67) și Cireap (73), în timp ce gazdele au ripostat prin Goina (68) și Crișan (74). Din nou Alin Blaga (87) a dovedit multă siguranță transformând din nou o lovitură de la 11 metri, acordată după un fault asupra lui Sime, mărind diferența (0-2). În urma unei lovituri libere executată de Hora (90+1) asistentul Marius Andor a semnalizat faptul că balonul a depășit linia porții, însă golul validat (1-2) a fost insuficient pentru a schimba soarta partidei.