Marti 02 Sep 2014 Abonează-te la RSS
Știri Oradea, Bihor
Arhiva Stiri
Curs valutar
marţi, septembrie 02, 2014
1 USD = 3,3594 RON
1 EUR = 4,4054 RON
1 HUF = 0,0140 RON
Convertor valutar
Introduceţi suma
    
Din valuta
     
În valuta
Flagrant
Infractorii reuşesc să-şi facă treaba, chiar dacă sunt în spatele gratiilor. Imaginaţia lor nu cunoaşte limite, astfel că zeci de persoane, în special de vârsta a treia, le cad pradă.
 
Opt percheziții domiciliare au fost efectuate, ieri, în Oradea, Cluj și Arad, la acțiune participând poliști şi procurori din cadrul DIICOT, cei vizaţi fiind membri ai unui grup organizat specializat în tâlhării şi distrugeri.
 
Poliţiştii rutieri care au acţionat, marţi, pe şoselele din Bihor, au sancţionat, din nou, sute de şoferi prinşi încălând regulile de circulaţie. Dintre amenzi, peste 150 au fost pentru depăşirea limitelor legale de viteză.
 
Torţionarul Ion Ficior va fi judecat pentru abuzurile "anarhice" pe care le-a comis la Colonia de muncă de la Periprava, el pedepsindu-i pe deţinuţi fie prin bătăi, fie legându-i de copac cu cătuşe timp de mai multe ore, potrivit Parchetului instanţei supreme.
 
Fostul ministru Dan Şova este urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu şi a fost audiat ieri la DNA. Şova a condus Ministerul Transporturilor până în urmă cu două luni.
 
Furturile de gaze naturale şi energie electrică au cauzat companiilor E.ON România un prejudiciu de circa 11 milioane de lei în primul semestru al anului 2014, fiind identificate peste 2.200 de cazuri de suspiciune de consum fraudulos de gaze naturale sau energie electrică.
 
Şeful DNA, Codruţa Kovesi, a declarat ieri că, în cazul dosarului ICA, a văzut adevărate linşaje, iar CSM şi CNA nu au intervenit, afirmând că judecătorii nu au o instituţie serioasă în spate care să-i apere, iar aceştia sunt lăsaţi fără apărare dacă CSM nu intervine.
 
Zece ani de puşcărie cu executare şi confiscarea extinsă a averii - aceasta este sentinţa definitivă pe care Dan Voiculescu a primit-o ieri.
 
O femeie de 60 de ani a ajuns la spital în urma unui accident grav care s-a petrecut pe Bulevardul Decebal din Oradea. Deşi alesese să traverseze strada pe marcajul pietonal, aceasta a fost lovită în plin de un şofer din Săcueni.
 
Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea şi procurorii DIICOT Oradea au destructurat un grup infracţional organizat, specializat în trafic de migranţi.
 
Începutul de august readuce în peisajul turistic patrulele mixte de poliţie. Luni, la ora 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Artand - Borş, a avut loc primul schimb de patrule comune, care marchează debutul utilizării de patrule mixte româno-maghiare, în acest an, în judeţul Bihor şi Hajdu-Bihar.
 
Răzvan Vonea, fostul director al Colegiului Tehnic "Andrei Şaguna" din Oradea a fost pus în libertate, joi, de magistraţii Curţii de Apel Oradea, după ce a achitat cauţiunea, stabilită de instanţă la suma de 50.000 de lei.
 
Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au identificat un prejudiciu de peste 1,85 milioane de euro, reprezentând impozitul pe profit şi TVA aferente comercializării a 2.425 tone de carne printr-un grup de şase firme din judeţul Bihor, în perioada 2013-2014.
 
Arestat în luna mai pentru evaziune fiscală, preotul Ovidiu Miron Pop va fi judecat în libertate, după ce, ieri, judecătorii Curţii de Apel Oradea au decis să îi înlocuiască măsura arestării preventive cu cea a controlului judiciar.
 
Două persoane au ajuns la spital cu leziuni multiple şi o alta a suferit răni mai puţin grave în urma unui accident produs pe DN1.
 
Răzvan Vonea, fostul director al Colegiului Tehnic "Andrei Şaguna" din Oradea, este la un pas de a scăpa de arest, după ce, ieri, magistraţii Curţii de Apel Oradea au apreciat că acesta poate fi pus sub control judiciar.
 
Prima Pagina
Vremea din Oradea
Oradea 02.09.2014
marţi ora 19:36
Senin
Temperatura: 27° C
Umiditatea: 37 %
Viteza vântului: 8.05 km/h
Oradea 3 Sep 2014
Miercuri
În mare parte noros
Temperatura: 29° C
Intrebarea Zilei

Ce părere aveţi de propunerea Corinei Creţu în funcţia de comisar european?
Rezultatele
Horoscop