Sambata 23 Mai 2015 Abonează-te la RSS
Știri Oradea, Bihor
Arhiva Stiri
Curs valutar
sâmbătă, mai 23, 2015
1 USD = 3,9765 RON
1 EUR = 4,4483 RON
1 HUF = 0,0145 RON
Convertor valutar
Introduceţi suma
    
Din valuta
     
În valuta
Flagrant
Magistraţii Curţii de Apel Oradea au admis contestaţiile declarate de cei patru poliţişti din Salonta acuzaţi de luare de mită împotriva deciziei Tribunalului Bihor, care îi trimisese după gratii, în arest preventiv. Cei patru agenţi au fost trimişi acasă, în arest la domiciliu, pentru 27 de zile.
 
Excesul de viteză pe şoselele bihorene a fost din nou sancţionat de poliţiştii rutieri, peste 200 de conducători auto care au depăşit limitele legale de viteză fiind amendaţi de poliţiştii rutieri în 24 de ore.
 
Agenţii sunt acuzaţi că ar fi primit şpagă de la mai mulţi şoferi opriţi în trafic pentru diverse nereguli, ba mai mult, dezvoltaseră o adevărată practică, pretinzând mită de la conducătorii auto care tranzitau Salonta, în special străini.
 
Peste 250 de conducători auto care nu au respectat legislaţia rutieră au fost sancţionaţi de poliţiştii rutieri în acţiune, la sfârşit de săptămână.
 
Un tânăr de 23 de ani, din Marghita, este cercetat penal după ce a fost depistat vineri, 15 mai, la ora 02.20, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului.
 
Zeci de şoferi şi pietoni au fost amendaţi, miercuri, pe şoselele din Bihor, poliţiştii rutieri lăsând fără permise de conducere 39 de persoane care au încălcat regulile de circulaţie.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Valea lui Mihai au descoperit 13.000 pachete ţigări pe care un cetăţean cu dublă cetăţenie, ucraineană şi maghiară, încerca să le introducă ilegal în ţară, ascunse într-un loc special amenajat în pereţii unei autoutilitare.
 
Patrula de Serviciu a Poliției Locale Oradea a intensificat acţiunile de verificare a conducătorilor auto care nu respecta prevederile Regulamentului de Organizare și Funcționare a Transportului Greu pe raza Municipiului Oradea.
 
Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au finalizat cercetările şi au propus trimiterea în judecată a 26 de bihoreni bănuiţi de contrabandă cu ţigări.
 
Procurorii DIICOT au efectuat, ieri, 11 percheziţii la persoane şi firme suspectate de evaziune fiscală, care ar fi încheiat contracte și cu primării din Bihor, prejudiciul produs prin evidenţierea în contabilitate a unor achiziţii fictive fiind estimat la şase milioane de lei.
 
Peste nouă sute de sancţiuni au fost aplicate, doar în luna aprilie a acestui an, de către Inspecţia de Prevenire din cadrul ISU, în urma controalelor desfăşurate în judeţ.
 
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunţat, ieri, în dosarul în care 16 persoane, edili şi foşti edili precum şi funcţionari din cadrul Primăriei Beiuş au fost acuzaţi de abuz, înşelăciune sau fals.
 
Deputaţi ai PSD au iniţiat un proiect de modificare a Codului de Procedură Penală şi a Codului Penal prin care încearcă să limiteze dispunerea arestărilor preventive.
 
Luni, între orele 09.30-15.10, echipajele de pompieri militari din cadrul subunităţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" al judeţului Bihor au acţionat în localităţile Oradea şi Dicăneşti, pentru salvarea unei persoane, asanarea unei muniţii şi stingerea unui incendiu.
 
Peste 440 de conducători auto care au depăşit limitele legale de viteză au fost sancţionaţi de poliţiştii rutieri în acţiune, la sfârşit de săptămână.
 
La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră de la PTF Borş au depistat doi cetăţeni români care au încercat să introducă ilegal în ţară aproximativ 1500 pachete de ţigări, ce erau ascunse în compartimentul destinat plierii acoperişului din material textil al unei maşini decapotabile.
 
Poliţiştii de frontieră bihoreni au depistat un bărbat din Republica Moldova, care conducea un autoturism marca BMW radiat din circulaţie şi cu numere de înmatriculare false.
 
Prima Pagina
Vremea din Oradea
Oradea 23.05.2015
sâmbătă ora 07:10
În mare parte noros
Temperatura: 14° C
Umiditatea: 88 %
Viteza vântului: 4.83 km/h
Oradea 24 May 2015
Duminică
Furtunã cu fulgere si tunete risipite
Temperatura: 25° C
Intrebarea Zilei

Cum apreciaţi campania ANAF de controlare a emiterii bonurilor fiscale?

Rezultatele
Horoscop