Joi 07 Mai 2015 Abonează-te la RSS
Știri Oradea, Bihor
Arhiva Stiri
Curs valutar
joi, mai 07, 2015
1 USD = 3,9577 RON
1 EUR = 4,4382 RON
1 HUF = 0,0146 RON
Convertor valutar
Introduceţi suma
    
Din valuta
     
În valuta
Flagrant
La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră de la PTF Borş au depistat doi cetăţeni români care au încercat să introducă ilegal în ţară aproximativ 1500 pachete de ţigări, ce erau ascunse în compartimentul destinat plierii acoperişului din material textil al unei maşini decapotabile.
 
Deputaţi ai PSD au iniţiat un proiect de modificare a Codului de Procedură Penală şi a Codului Penal prin care încearcă să limiteze dispunerea arestărilor preventive.
 
Luni, între orele 09.30-15.10, echipajele de pompieri militari din cadrul subunităţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" al judeţului Bihor au acţionat în localităţile Oradea şi Dicăneşti, pentru salvarea unei persoane, asanarea unei muniţii şi stingerea unui incendiu.
 
Peste 440 de conducători auto care au depăşit limitele legale de viteză au fost sancţionaţi de poliţiştii rutieri în acţiune, la sfârşit de săptămână.
 
Poliţiştii de frontieră bihoreni au depistat un bărbat din Republica Moldova, care conducea un autoturism marca BMW radiat din circulaţie şi cu numere de înmatriculare false.
 
Poliţiştii de frontieră de la PTF Salonta au depistat un cetăţean român care intenţiona să iasă din ţară, cu un autoturism Citroen căutat de autorităţile franceze în vederea confiscării.
 
Doi bărbați și-au pierdut viața și alți trei au fost răniți, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit frontal, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 79A, în județul Arad.
 
Poliţiştii Serviciului Rutier şi de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat pe şoselele bihorene, marţi, pentru prevenirea evenimentelor rutiere.
 
Patru membri ai unei grupări specializate în trafic de migranți, formată din români, irakieni şi unguri, au fost reținuți, în urma unui flagrant organizat de polițiștii de frontieră bihoreni în Vama Borș, unde 11 arabi, care voiau să ajungă în Germania au fost găsiți ascunși în remorca unui tir.
 
Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, şi-a pierdut viaţa în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina în care se afla a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.
 
Săptămâna trecută, în timpul efectuării patrulării în zona de responsabilitate, patrula mixtă formată dintr-un poliţist local de la Poliţia Locală Oradea şi un agent de poliţie de la Poliţia Municipiului Oradea a depistat un grup de cinci fete minore suspecte.
 
Societatea Academică din România și Romaniacurata.ro au realizat o hartă online interactivă ce permite vizualizarea unei serii de informații referitoare la cazurile instrumentate de către procurorii DNA.
 
În perioada 11- 15 aprilie, pompierii militari bihoreni au intervenit pentru gestionarea a 12 evenimente survenite pe raza judeţului, dintre care trei incendii, opt incendii de vegetaţie uscată şi o asanare de muniţie rămasă neexplodată.
 
Peste 110 conducători auto care au depăşit limitele legale de viteză au fost sancţionaţi de poliţiştii rutieri în acţiune, în 24 de ore.
 
Un bărbat de 32 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind principalul suspect în cazul crimei din localitatea Ioaniş. Ajuns în faţa anchetatorilor, bărbatul, recidivist, şi-a recunoscut crima, dar a dat vina pe consumul de băuturi alcoolice care "i-a întunecat mintea".
 
În cursul dimineții de marți, 14 aprilie, o bătrână de 74 de ani, care locuia singură în satul Ioaniș (comuna Finiș), la numărul 77, a fost găsită moartă de nepotul ei.
 
De Paşti poliţiştii Serviciului Rutier şi de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor nedorite.
 
Doi tineri sunt cercetaţi de poliţiştii bihoreni fiind bănuiţi că au pătruns prin efracţie în trei biserici, din două dintre ele furând sume de bani.
 
Prima Pagina
Vremea din Oradea
Oradea 07.05.2015
joi ora 01:34
Ploi torenţiale
Temperatura: 19° C
Umiditatea: 94 %
Viteza vântului: 0 km/h
Oradea 7 May 2015
Joi
Ploi torenţiale
Temperatura: 23° C
Intrebarea Zilei

Unificarea comunei Sînmartin cu Oradea o consideraţi:

Rezultatele
Horoscop