Eşecul de la Turda a fost picătura care a umplut paharul nemulţumirilor conducerii FC Bihor. Întrunit ieri, într-o şedinţă, Consiliul Director al clubului orădean a decis să sancţioneze pecuniar staff-ul administrativ, tehnic şi jucătorii orădeni cu sume cuprinse între 250 şi 2.500 euro. Cea mai mare amendă a încasat-o atacantul Lukacs Raymond.

Toată lumea sancţionată
Dacă altădată cei mai expuşi sancţiunilor au fost jucătorii şi, uneori, antrenorii, de această dată, preşedintele Alexandru Toth şi "vicele" Sandor Lajos au fost şi ei penalizaţi. Cei doi oficiali s-au "autoamendat" practic cu câte 700 de euro, dorind astfel să fie un exemplu pentru ceilalţi şi în această situaţie. Cu aceeaşi sumă au fost sancţionaţi şi antrenorii Vig Zoltan şi Mircea Fodor. Nici jucătorii nu au scăpat de amenzi. Titularii partidei cu Arieşul Turda au fost "uşuraţi" de 500 de euro, iar rezervele, de 250 de euro.

Lukacs, penalizat cu 2.500 de euro!
Campionul amenzilor a fost Lukacs Raymond, sancţionat cu 2.500 de euro. Jumătate din aceşti bani reprezintă 10% din salariul anual al jucătorului, iar cealaltă parte, contravaloarea unor prime de joc pe care nu le va mai încasa. "Lukacs a fost sancţionat pentru cartonaşul galben luat uşor în meciul cu CFR Timişoara, nerespectarea sarcinilor de joc şi ratările din partida cu FCM Târgovişte, precum şi pentru comportamentul nesportiv de care a dar dovadă", a precizat Florin Birta, membru în Consiliul Director.
"Este o amendă foarte mare. Mă aşteptam să fiu sancţionat, pentru că am greşit, dar nu credeam că o plătesc aşa scump. Oricum, asta mă va ambiţiona să mă pregătesc şi mai bine pentru a ajuta echipa să câştige următoarele meciuri şi implicit să-mi recuperez banii", a spus Lukacs, după ce i s-a comunicat hotărârea forului director.

Prime blocate!
Orădenii nu vor vedea prea curând prime de joc, deoarece s-a decis blocarea acestora până când echipa va ajunge între primele şase locuri ale seriei a II-a, obiectivul fixat pentru acest sezon. Cu nouă etape înainte de final, FC Bihor se află pe poziţia a 7-a, cu 35 de puncte, cinci mai puţin decât formaţia clasată pe locul 6.
Altfel, Consiliul Director a mai aprobat măsura luată de conducerea tehnică privind trimiterea la echipa a doua pe perioadă nedeterminată a mijlocaşului Cătălin Bucur, autor a zece goluri în acest campionat.