Zeci de copii s-au aflat ieri la Aeroportul Oradea, unde au aşteptat sosirea avionului care l-a adus pe Moş Crăciun. În schimbul mult aşteptatelor cadouri, micuţii i-au recitat poezii Moşului sau au cântat colinde. 

La ora 10:30, aerogara Aeroportului orădean a fost luată cu asalt de zeci de copii, nerăbdători să se întâlnească cu Moş Crăciun, în speranţa că vor primi cât mai multe cadouri. Acesta a sosit cu o cursă de la Bucureşti. După ce pasagerii au fost debarcaţi, copiii, însoţiţi de părinţii lor, s-au grăbit spre aeronavă pentru a fi cât mai aproape de Moş Crăciun la coborârea lui din avion. Fiind bătrân şi obosit, copiii l-au ajutat pe moş să care sacul greu până în aerogară, în faţa pomului împodobit de angajaţii Aeroportului. Înainte de a le înmâna darurile, Moş Crăciun le-a cerut copiilor să-i recite o poezie sau să-i cânte colinde. Comandantul Gheorghe Pasc a declarat că, în fiecare an, organizează astfel de evenimente, fiind recompensaţi cu daruri atât copiii angajaţilor de la Aeroportul Oradea, cât şi ai celorlaţi oameni care activează aici.

"În prezent, sunt 22 de copii cu vârste de până la 14 ani ai angajaţilor Aeroportului Oradea. Dar le oferim cadouri şi copiilor celor de la SRI, de la Antitero, de la Vamă şi de la Poliţia de Frontieră care lucrează aici", a declarat Gheorghe Pasc, precizând că au fost pregătite peste 30 de pachete de dulciuri în acest an.