Este din ce în ce mai clar că Europa este în război. Nu este un război clasic. De fapt următorul război mondial va fi un război de tip terorist. Ceea ce trăim azi nu este decât o uşoară înnorare, care precede furtuna ce se apropie. Prin diseminare islamul poate arunca în aer Occidentul. Deocamdată doar ei se agită.

Chinezii, prin comunităţile lor din fiecare oraş şi orăşel din lume, pot arunca oricând în aer lumea, fără să mişte armata. Întâi fărâmiţează şi epuizează prin haos, apoi ocupă geografic. India, care îi revendică pe cei pe care i-a gonit în lume, zdrenţoşi şi cu fuste largi, poate monta şi ea un asemenea scenariu. Ultimele două sunt potenţialităţi ce par îndepărtate, dar ele există.

Războiul împotriva Europei are cauze multiple, dar atât cele două care pornesc de la o veche dorinţă de revanşă, cât şi cea de concurenţă, sunt dovada prostiei care împăunează nişte orgolii. Totul a început cu destabilizarea nordului Africii şi a Orientului Apropiat. A fost una dintre cele mai monumentale gafe de politică internaţională din istorie. Totul în numele şi prin intermediul unor lozinci colorate democratic, în care cei care le-au creat nu cred. De altfel, aceeaşi cancerizare a idealurilor umaniste dublată de lăcomie, care riscă să pericliteze însuşi viitorul omenirii, a generat fenomenul globalizării, care, pe lângă beneficiile de care ne bucurăm fiecare, are drept consecinţă o neaşteptată migrare difuză a populaţiilor, amestecându-le. Să revenim la cauzele primare. Islamiştii vorbesc şi la ora actuală despre cruciade şi anticruciade. Idealul lor, nerostit, este să islamizeze Europa. De altfel, se vede că ţările islamice putred de bogate nu sunt căutate de valurile de rătăcitori şi nici acestea nu se oferă să-i ajute. Ţările Golfului şi saudiţii, cu miliardele lor, s-au oferit în schimb să construiască moschei în toate oraşele Europei. Cu ce scop? Iar la ei a pune probleme unei biserici înseamnă crimă împotriva islamului. Până şi în Bucureşti îşi doresc o moschee, care să devină centru de iradiere. Pentru aceasta l-au găsit pe Ponta, cel mai nevolnic premier din istoria statului român. Pe de altă parte, se vede că există o incompatibilitate culturală. Povestea integrării este o poveste de naivi. Islamiştii au aceeaşi intoleranţă violentă în India, în China, în Filipine, în Rusia, în Africa etc... Intoleranţa lor nu este doar faţă de creştinism. De altfel, rădăcina intoleranţei, inclusiv în creştinism, este de origine semitică.

Pentru religiile antice lumea actuală cu intoleranţele ei religioase ar părea o adunătură de oameni iraţionali. Oricum, la a doua generaţie de stabiliţi în Europa, musulmanii livrează terorişti kamikaze. Singura şansă a Europei, am mai spus-o, este de a-i declara refugiaţi de război şi de a-i returna în ţările de origine. Cu imensa povară financiară cu care incompetenţii conducători construiesc un viitor de groază al Europei ar putea crea condiţii economice decente în ţările pe care alţii le-au bulversat şi atunci într-adevăr ar fi un gest uman şi democratic. A distruge civilizaţia europeană nu înseamnă democraţie, este o imensă eroare. Nu sunt antimusulman, nu sunt antisemist şi consider manifestările rasiale şi rasial teroriste ori rasial discriminatorii o prostie, dar consider că fericirea fiecăruia este la el acasă, că fiecare are dreptul la casa lui, în ţara lui, că actualul amestec de populaţii şi culturi este un amestec exploziv, care pe termen lung va fi fatal  civilizaţiei. Atât de neînţelepţi şi de imprudenţi sunt cei care au declanşat şi dirijează aceste evoluţii, încât pregătesc terenul pentru dominarea mondială a Chinei, care îi va înghiţi şi purta în geamantane şi pe ei.

În ceea ce ne priveşte, orice colonizare de populaţii străine pe teritoriul României este anticonstituţională. Pentru încălcarea Constituţiei orice oficial, de indiferent ce grad, ar trebui demis. Lipsa de demnitate a conducătorilor români şi curlimbismul politicienilor este o flegmă pe capul poporului român. Se duc unde sunt chemaţi, indiferent în ce pădure sau mahala, acceptă orice li se cere şi dau ca din furat tot ceea ce li se arată cu degetul că trebuie să dea. Toţi papagalii nenorociţi care fac pe docţii şi pe umaniştii democraţi în scris, sau vorbind la tv, ar trebui să ştie că importul de islam difuz înseamnă a planta mine în propria grădină, prin care se vor plimba copiii tăi şi vor sări în aer, neştiind unde este îngropată mina.