DECESE

 

* "Iată, acum mă vedeţi zăcând şi mult nu voi mai sta înaintea voastră; iată limba a amuţit, iată buzele stau nemişcate, rămâneţi sănătoşi, prieteni”.

TEODOR CREŢ,

ELISABETA GHEORGHE,

IOSIF HEIPACH.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop "La Capătul Drumului" S.R.L.  

 

* Acum, când porneşti în ultima cursă a vieţii, un drum fără întoarcere, dragă

OVIDIU,

suntem alături de familia ta în împrejurări mai puţin fericite, pentru a te conduce pe ultimul drum. Trăim cu convingerea că bunul Dumnezeu îţi va dărui odihna şi pacea veşnică în Împărăţia Sa, iar celor rămaşi, putere să poată binecuvânta memoria ta şi să te păstreze ca o candelă vie în gândul şi sufletul lor. Foştii colegi de la S.C. SERGIDIA S.R.L. ORADEA. (5265)

 

* Un gând de alinare şi mângâiere familiei colegului nostru Florin Negrău acum, la trecerea la cele veşnice a dragului tată, socru şi bunic

FLORE NEGRĂU.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace, iar celor rămaşi să le dea linişte şi putere să treacă peste această dureroasă încercare. Sincere condoleanţe din partea colegilor de la Biroul Vamal Oradea.

 

* Cu regret şi tristeţe în suflete anunţăm încetarea din viaţă a dragului nostru tată şi socru,

TRAIAN ŢICARAT,

în vârstă de 88 ani. A trecut în veşnicie lăsându-ne singuri. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Înmormântarea are loc azi, 14 aprilie 2016, ora 13.00, în loc. Tăşad-Bihor. Fiica Maria, ginerele Florian. (5111)

 

* Cu durere în suflete şi cu tristeţe în inimi ne luăm rămas bun de la bunicul nostru,

TRAIAN ŢICARAT,

în vârstă de 88 ani. Va dăinui mereu în amintirile noastre, iar bunul Dumnezeu să-i înalţe sufletul în loc luminat. Nepoţii Florin cu familia, Adrian cu familia. (5112)

 

* În aceste momente grele şi pline de durere suntem alături de familia Ţap, la despărţirea de cel care a fost soţ, tată şi bunic,

MIRCEA ŢAP.

Sincere condoleanţe, din partea nepotului Dărăban Lucian cu familia. (5127)

 

* Împărtăşim durerea familiei dr. Alexandru Trîmbiţaş, în aceste momente de grea despărţire de sora

ELISABETA.

Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească în pace. Nepotul Vladimir Trâmbiţaş cu familia. (5130)

 

* Exprim întreaga mea compasiune fam. dr. Alexandru Trîmbiţas, în aceste momente de profundă tristeţe la trecerea în lumea celor drepţi a iubitei surori şi cumnate,

ELISABETA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Văd. Stela Trâmbiţaş. (5131)

 

* Suntem alături de doamna doctor Corina Şuteu şi de întreaga familie, în aceste clipe grele când se despart de iubita lor mătuşă,

ELISABETA GHEORGHE.

Sincere condoleanţe. Colectivul Medicris. (5135)

 

* Suntem alături de finii noştri Gabi şi Florin Negrău, la marea durere pricinuită de plecarea la cele veşnice a socrului, respectiv tatălui drag,

FLORIAN NEGRĂU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Naşii Viorica şi Ghiţă Birta. (5134)

 

* Mulţumesc sincer şi cu recunoştinţă tuturor celor care prin prezenţă, cu vorba sau cu gândul au fost alături de mine, la marea durere cu care m-am confruntat pierzând pentru totdeauna pe iubita mea soţie,

DOINA RAGENOVICI.

Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească în pace. Soţul Eugen Ragenovici. (5136)

 

* Aducem un ultim omagiu de preţuire fostei noastre colege,

STANISLAVA IACHIMOVSKI,

(Ducevici Staşca), din Suceava. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Cornelia Chişe-Tamba, în numele colegilor de clasă, promoţia 1959 a Liceului Teoretic Salonta. (5140)

 

* Cu durere în suflete ne despărţim de cel care a fost cumnatul şi unchiul nostru drag,

ALEXANDRU BARNA.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, alături de iubita noastră soră şi mătuşă,

MARIA BARNA.

Condoleanţe familiilor îndurerate. Cumnata Florica Eleneş şi familia. (5143)

 

 COMEMORĂRI

 

* Amintim trecerea a 12 ani de când dragul nostru soţ, părinte şi bunic devotat,

CORNEL BONTA,

a trecut la cele veşnice. Trăieşte prin noi, cei care ne rugăm pentru odihna sufletului său în Împărăţia Cerului. Dumnezeu să te aibă în pază! Nu te vom uita niciodată. Soţia Puşa, copiii Gabi şi Mona cu familiile. (5118) 

 

* Azi, 14 aprilie se împlinesc 4 ani de când tatăl, socrul şi bunicul nostru, cel care a fost

IOAN NISTOR,

a trecut la cele veşnice. Îi aducem un gând pios şi rugăm pe bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fiica Lucia cu familia. (5049)

 

* Au trecut 7 ani de la plecarea la cele veşnice a iubitului meu soţ,

IOAN ENE GOLDIŞ,

şi 15, respectiv 35 de ani, de la moartea dragilor noştri părinţi,

IRINA MUGHIURUŞ

şi

LAZĂR MUGHIURUŞ,

din Mădăras. Dumnezeu să le dea odihnă veşnică. Parastasul de pomenire are loc sâmbătă, 16 aprilie, la Biserica Sf. Spiridon (lângă Spitalul de Copii). Recunoştinţă celor care le vor dărui o clipă de aducere aminte. Soţia Dorina, fiica Dorina, fiul Aurel cu familia. (5082)

 

* Se împlinesc 7 ani de când a plecat dintre noi iubitul nostru tată, socru şi bunic,

IOAN ENE GOLDIŞ.

Dumnezeu să-i vegheze odihna veşnică. Nu te vom uita niciodată şi vei rămâne veşnic în sufletele noastre. Fiul Adrian cu familia. (5083)

 

* Au trecut 24 de ani de când iubitul nostru soţ, tată, bunic, socru, cumnat, unchi şi prieten, ne-a părăsit lăsând un gol imens, păstrându-i o vie amintire celui care a fost

GHEORGHE FIREZ.

Recunoştinţă celor care-i vor păstra un moment de reculegere. Familia. (5026) 

 

* Tristeţe amară şi durere adâncă purtăm în sufletele noastre de când în urmă cu şase săptămâni a plecat de lângă noi iubitul nostru soţ, tată, socru şi bunic,

GHEORGHE ABRUDAN.

Vei rămâne veşnic în inimile şi gândurile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace. Soţia Florica, copiii Geanina şi George cu familiile. (5114)

 

 

* Mereu prezentă în gândurile noastre îţi aducem un omagiu de preţuire la împlinirea a 6 luni de la plecarea la cele veşnice a bunei noastre mame, soacre, bunici şi străbunici,

IULIANA BONDOR.

"Oricâte zile au trecut

Şi câte vor mai trece

Iubirea  noastră îţi va încălzi

Mormântul trist şi rece”.

A ta fiică Iuliana cu soţul Ioan, nepoţii Cristian cu soţia Adriana, nepoata Diana, strănepoatele Raisa şi Rania. (5121)

 

* Au trecut 6 luni de lacrimi, durere, dor nemărginit de la plecarea dintre noi, a iubitei şi scumpei noastre mame, soacre şi bunici,

IULIANA BONDOR.

Timpul nu va putea şterge niciodată tristeţea şi dorul din sufletele noastre. Îi păstrăm veşnică recunoştinţă pentru grija şi dragostea pe care ni le-a dăruit. A ta fiică, Livia cu soţul Florea, nepoţii Liviu şi Sebi. (5122)

 

* Păstrăm şi acum durerea care s-a aşternut în inimile noastre în urmă cu un an, când bunul şi iubitul nostru tată şi socru

ALEXANDRU SABĂU

a părăsit această viaţă. Ne-a rămas amintirea şi dragostea cu care ne-a înconjurat. Te vom iubi mereu. Dumnezeu să te odihnească în pace! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 16 aprilie 2016, ora 9.00, la Bisericuţa din Nufărul. Fiica Dorina şi soţul Vasile. (5124)

 

* A trecut un an de la despărţirea de dragul nostru bunic şi străbunic

ALEXANDRU SABĂU.

Cuvintele nu pot exprima tristeţea şi durerea din sufletele noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nepoţii Delia, Laviniu şi Alexandra cu familiile lor. (5125)

 

* Se împlinesc 6 luni de când draga noastră soție, mamă și bunică

FLORICA PĂCURAR

a plecat dintre noi. Trecerea timpului adâncește dorul și durerea din sufletele noastre. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 16 aprilie 2016, la Biserica Ortodoxă din Aleșd (centru). Multă recunoștință celor care pentru o clipă îşi vor aminti chipul ei blând şi sufletul ei mare. Dumnezeu s-o odihnească.  Familia.

 

 

* Azi, 14 aprilie 2016, se împlinesc 10 ani de când a plecat la Tatăl Ceresc  scumpa noastră mamă, soacră și bunică,

MARIA MORAR,

născută în satul Pocola. Sufletul ei ales, bunătatea, credința în Dumnezeu și dragostea cu care ne-a înconjurat vor rămâne pe veci în inimile noastre și ne vom ruga mereu ca bunul Dumnezeu să-i dea odihnă, lumină și pomenire veșnică în împărăția Sa. Mulțumim celor care-i vor dărui o clipă de aducere aminte. Fiul, nora și nepoţii cu familiile lor. (5119) 

 

* Se împlinesc şase săptămâni de când iubitul nostru tată, socru, bunic şi străbunic

DUMITRU GHITEA (MARTA)

a plecat în Împărăţia Cerurilor! Ai fost un om deosebit, stejarul casei noastre, care credeam că nu se va frânge niciodată. Ai fost lumina şi căldura celor care azi te pot doar plânge! Ai fost un om cu o deosebită ţinută morală şi profesională, o sensibilitate şi bunătate nemaiîntâlnite! Te vom păstra mereu în sufletele şi inimile noastre şi ne rugăm neîncetat pentru sufletul tău. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 17 aprilie 2016, la Biserica din localitatea Ateaş. Mulţumim tuturor celor care-i vor păstra un moment de aducere aminte. Familia îndurerată. (5144)