Stadion: Orășenesc

Spectatori: aproximativ 100

Marcatori:Dobrescu 22, 40, Groza 36

Cartonaşe galbene: Gruie, D. Pele / David, Groza

CSO: Fofiu – Berce (67 Stoian), Ștefan, Gruie, L. Bogdan, Dumbrăveanu, G. Popa, Pirtea (46 Matei), D. Pele, C. Popa, Haica.

Antrenori: Voicu Popa și Florin Galea.

CS: Kovacs – David (79 Abrudan), R. Bogdan, Sala, Kadar, Pereț (68 Perșe), Pușcaș, Moisi, Jurcuț, Dobrescu (88 Mughiuruș), Groza (62 Lezeu).

Antrenor: CristianLupuț.

Arbitri: Adrian Pop – la centru, Ludovic Zifceac și Marius Matica, asistenți

Observator AJF: Gheorghe Pirte.

Arena șteiană a găzduit un meci, între două echipe clasate în prima jumătate a ierarhiei, în care oaspeții au venit cu gândul, declarat de altfel, doar la victorie pentru a se revanșa după înfrângerea din tur suferită pe teren propriu.

 

Țelul oaspeților a fost realizat într-o partidă în care s-au înscris tot trei goluri, dar de această dată doar într-o singură poartă, nu ca în tur când șteienii au câștigat cu 2-1. Victoria oaspeților a fost una pe deplin meritată, pe fondul unui joc dominat cu autoritate, în care circulația balonului a pus echipa locală de multe ori în mare dificultate, aceasta nereușind să se ridice la nivelul partenerului de joc. De altfel, șteienii au făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din retur, iar diferența pe final putea fi chiar și mai aspră. Doar startul de partidă a aparținut gazdelor, însă G. Popa (2), Pirtea (13) și Haica (15) nu au găsit drumul spre gol, după care oaspeții au pus stăpânire pe joc, dar și pe „tabela de marcaj”. Scorul (0-1) a fost deschis de Dobrescu (22) cu o lovitură de cap din marginea careului mic, iar Groza (36) a mărit diferența (0-2) speculând o nesincronizare în defensiva șteiană. O lovitură liberă din marginea careului mare a fost executată magistral de Dobrescu în minutul 40, iar mingea, după ce a „mușcat” din bara transversală, a scuturat plasa (0-3). Partea a doua a debutat cu o execuție pretențioasă a lui Groza (53), însă balonul a trecut puțin peste transversală, după care șteienii au avut două tentative „palide” la poarta adversă prin Berce (55) și Matei (60). La adăpostul unei diferențe consistente, oaspeții nu au mai forțat prea mult în atac. Cu toate acestea au mai avut două oportunități prin Moisi (77) și Perșe (79), în timp ce șteienii nu au reușit nimic, G. Popa (83) și Matei (87) trimiţând pe lângă poartă.