Numărul poloiştilor străini de la CSM Digi Oradea a ajuns la patru. Ultimul sosit la vicecampioană este sârbul Nikola Radjen, un fost internaţional în vârstă de 31 de ani care evoluează pe postul de fundaş.

 

Interesant este faptul că Radjen nu va putea juca pentru CSM Oradea decât din 17 februarie 2017, când va expira suspendarea dictată împotriva sa de către Federaţia Internaţională de Nataţie (FINA). Poloistul sârb a fost depistat pozitiv în anul 2014, după un meci din cadrul Ligii Mondiale, situaţie care i-a adus o suspendare pe doi ani. Radjen a semnat pe un an şi jumătate şi va începe antrenamentele cu CSM Digi din luna noiembrie. Radjen a mai trecut pe la Vojvodina Novi Sad, Partizan Belgrad, NC Chios, Olympiacos Pireu şi Steaua Roşie Belgrad, cu ultima echipă cucerind Liga Campionilor în urmă cu trei ani.

Ceilalţi străni din lotul grupării orădene sunt sârbii Gojko Pjetlovic, Mateja Asanovic şi croatul Boris Pavlovic. În Superliga de polo o echipă poate utiliza maxim trei „stranieri" în timpul unui meci, restricţie care nu există la partidele din cupele europene.