Psiholog de meserie, şi co-fondator al Fabricii de Lucidiate, speaker în cadrul a diverse evenimente care promovează dezvoltarea personală, Raluca Mureşan a decis să-şi folosească şi umorul nativ concepând un stand-up comedy… Serios. Singurul eveniment din România care îmbină stand-up comedy-ul cu psihologia, poezia, muzica și teatrul.

 

„Așa cum există patru anotimpuri care curg firesc pentru a forma tabloul unui an complet, la fel există în valiza ce v-o prezint... patru bărbați care au venit firesc în viața mea, să formeze Omul din mine. Patru povești din relațiile mele, care vor atinge corzile sensibile. Şi corzile vocale, dar și cele sufletești”, le transmite Raluca Mureşan orădenilor.

În spectacol se vor regăsi „o etapă de viață pusă-n scenă, viață care are coloană sonoră. Muzică, deci, potrivită cu... momente cheie, stări, cuvinte;  îmbrățișarea dramei cu umorul, comedie serioasă, cu lecții pe bune, seriozitate hilară, cu demascări pe bune; realitate îmbinată armonios cu teatru și poezie; dezvoltare umană și spiritualitate-n dezvoltare”.

„De ce stand-up comedy serios: Pentru că am luat uneltele pe care le folosesc în psihoterapie și le-am ambalat în exemple din viața mea, pline de umor. Patru.

Singurul eveniment din România care îmbină stand-up comedy-ul cu psihologia, poezia, muzica și teatrul. Într-un singur loc: O valiză!”, mai transmite Raluca Mureşan.

Spectacolul va avea loc în data de 12 noiembrie, de la ora 14.00, la Studio Act (Kosher). Costul unui bilet este de 16 lei. Înscrierea la eveniment se face accesând linkul: https://goo.gl/forms/CxRA3QzOSnHqBrO23.