Antrenorul principal Gheorghe Silaghi s-a decis asupra jucătorilor la care va renunţa în această pauză competiţională. Voicu Florea şi Szeleş Tibor nu mai intră în vederile conducerii tehnice a FC Bihor pentru viitorul sezon. Florea a venit în urmă cu un an de la Gloria Bistriţa şi nu a reuşit să se integreze în jocul grupării bihorene, în timp ce Szeleş a mai fost pus pe lista de transferări şi cu alte ocazii, dar, în lipsă de oferte, a rămas la echipă.

"Florea şi Szeleş nu vor mai face parte din lot. Am comunicat şi conducerii clubului acest lucru. Pe lângă randamentul slab, la ei s-a văzut şi o indolenţă în procesul de pregătire. Pentru ei, ar fi bine dacă ar schimba mediul", a spus Gheorghe Silaghi, care a precizat că pentru unii dintre jucătorii de bază ar exista propuneri de transfer. "La plecarea în vacanţă, unii dintre băieţi mi-au spus că au primit propuneri de a juca în altă parte. De asemenea, mi-au comunicat că dacă s-ar rezolva problemele financiare, ar rămâne, pentru că se simt bine aici, dar în caz contrar ar fi tentaţi să plece", a adăugat antrenorul. Jucătorii sunt cu salariul la zi, dar mai au de primit primele din turul campionatului.
Pentru sezonul următor, Silaghi îşi propune o clasare mai bună decât în cel recent încheiat. "Când vorbesc despre campionatul următor iau în calcul trei variante. Cea pesimistă, cu probleme financiare, care ne-ar obliga să rămânem cu acelaşi lot, cea oarecum normală, care ne-ar permite să facem 3-4 transferuri ale unor jucători medii aduşi pe sume mici sau aflaţi la final de contract, dar şi una optimistă, să avem finanţare bună şi să aducem fotbalişti buni, cu care să facem un salt important în clasament. Ultima ipoteză e mai greu să devină realitate şi e cam târziu să ne propunem lucruri mari. M-aş mulţumi să ne situăm mai bine decât în precedent, undeva în primele 6 locuri ale seriei", speră tehnicianul orădean. Echipa bihoreană a ajuns deja la o înţelegere cu brazilianul Tomaz (22 ani), mai rămând doar ca acordul să fie înregistrat la Federaţia Română de Fotbal.
FC Bihor se va reuni în 23 iunie şi se va antrena până în 17 iulie pe plan local. Apoi şi-a propus să plece în Austria pentru un stagiu de jocuri de verificare completat cu pregătire specifică. După perioada de reacomodare cu efortul, orădenii intenţionează să susţină la Oradea, un amical, cu CFR Cluj-Napoca, ultima campioană a Ligii I Burger.