După cele patru plecări din pauza competițională, Luceafărul Oradea a legitimat cel de-al 6-lea jucător care se speră să ajute la o evoluție cât mai consistentă pe cea de-a doua scenă a fotbalului românesc. Astfel, Paul Păcurar, fostul mijlocaș de la FCM Baia Mare care marca în meciul de cupă cu Steaua București (1-1), este noul jucător al bihorenilor.

Fotbalistul, care în sezonul trecut a evoluat în 32 de partide pentru FCM Baia Mare, una dintre revelațiile Seriei a II-a, a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu echipa bihoreană. Mijlocașul a marcat de 4 ori și a oferit 3 pase decisive colegilor săi de la formația maramureșeană. De menționat că Păcurar vine la Luceafărul din postura de jucător liber, probeleme financiare ale băimărenilor fiind de notorietate. Primii paș în fotbal i-a făcut la Unirea Alba Iulia după care și-a continuat junioratul la Școala de fotbal „Ardealul Cluj” cea care i-a dat marii performanțe pe Vlad Chricheș și Alexandru Maxim (generație superioară ca vârstă). Acomodarea lui Păcurar la Luceafărul nu ar trebui să fie una de lungă durată, mijlocașul de 25 de ani regăsind în lotul bihorenilor doi foști coechipieri, Sergiu Arnăutu și Salif Nogo. „Am găsit un grup bun şi un staff tehnic tânăr, care întreţine o atmosferă foarte bună la echipă. Vrem să ne pregătim cât mai bine şi să facem meciuri cât mai bune în Liga a II-a. Va fi o singură serie, fotbalişti mai buni şi un pic mai greu pentru o nou promovată. Sper să fim surpriza plăcută a campionatului, să facem meciuri cât mai bune şi să adunăm puncte cât mai multe”, a declarat noul jucător al „luceferilor”. După perioada de pregătire de la baza proprie din Sînmartin, Luceafărul se deplasează astăzi în stațiunea montană Mallnitz din Austria pentru efectuarea unui cantonament în care va disputa și două jocuri amicale

Așadar cele 6 noutăți din lotul bihorenilor sunt: Sergiu Moga (24 de ani), fundaş dreapta, ex-FC Voluntari, Adrian Bedea (21 de ani), mijlocaş central, ex- CSM Sighet, Darius Costea (19 ani), ex-CS Oşorhei, Eduard Benea (19 ani), fundaş stânga, ex-Aurul Brad, Daniel Stan (17 ani), fundaş central, ex-CF Bihorul Beiuş și Paul Păcurar (25 ani), mijlocaș ofensiv, ex-FCM Baia Mare.