În această seară se mai dispută alte partide din manşa tur a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, multe nume mari încercând să-şi asigure de pe acum biletele pentru grupe.

Aşa cum se întâmplă mereu de la schimbarea formatului competiţiei, în acest ultim tur preliminar se regăsesc nume grele ale fotbalului european, anul acesta încercând să nu piardă contactul, dar mai ales banii foarte mulţi aduşi de prezenţa în grupe, echipe precum Barcelona, câştigătoarea de acum doi ani a trofeului, Juventus (italienii revin în competiţie după o absenţă de trei ani, cu un an de penitenţă în Serie B), Arsenal şi Liverpool, două grupări care nu mai au nevoie de nicio prezentare, Olympique Marseille sau Dinamo Kiev. Cu siguranţă, însă, nu vor lipsi surprizele, pentru că echipele considerate mici, de fapt acestea nici nu prea mai există, pentru că adesea formaţii necunoscute au trimis la plimbare favoriţii, cred tot mai mult în şansa lor.
Programul meciurilor din această seară:
Sparta Praga (Cehia) - Panathinaikos Atena (Grecia)
Spartak Moscova (Rusia) - Dinamo Kiev (Ucraina)
Levski Sofia (Bulgaria) - BATE Borisov (Belarus)
Şahtior Doneţk (Ucraina) - Dinamo Zagreb (Croaţia)
Anorthosis Famagusta (Cipru) - Olympiakos Pireu (Grecia)
Aalborg (Danemarca) - FC Kaunas (Lituania)
Brann Bergen (Norvegia) - Olympique Marseille (Franţa)
Schalke 04 (Germania) - Atletico Madrid (Spania)
Twente Enschede (Olanda) - Arsenal Londra (Anglia)
Partizan Belgrad (Serbia) - Fenerbahce Istanbul (Turcia)
Standard Liege (Belgia) - FC Liverpool (Anglia)
Guimaraes (Portugalia) - FC Basel (Elveţia)
FC Barcelona (Spania) - Wisla Cracovia (Polonia)
Ieri, s-au disputat partidele: Fiorentina (Italia) - Slavia Praga (Cehia) şi Juventus Torino (Italia) - Artmedia Bratislava (Slovacia).