Berbecul
Zi favorabilă studiului şi comunicării. Puteţi obţine câştiguri importante din tranzacţii financiare, aşa că nu ezitaţi să luaţi decizii. Sănătatea vă susţine eforturile.
Taurul
Nervozitatea vă poate pune într-o situaţie neplăcută în cămin. Păstraţi-vă calmul şi dedicaţi-vă unor activităţi de rutină. Acasă, reveniţi la forma dvs. obişnuită.
Gemenii
În partea a doua a zilei, reuşiţi să detensionaţi relaţia cu partenerul de viaţă. Se pare că aveţi idei în legătură cu schimbarea stilului de viaţă. Puneţi-le în practică!
Racul
O persoană mai în vârstă din familie, care este şi finanţatorul principal, se opune cu fermitate acestei initiaţive. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Sănătatea este bună.
Leul
Aveţi succes pe plan social şi financiar. Profitaţi de acest context favorabil, dar aveţi răbdare şi nu forţaţi norocul! Atenţie şi la sănătate, căci trage unele semnale de alarmă.
Fecioara
Sunteţi în formă, iar relaţiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astăzi este favorabilă investiţiilor, demarării unei afaceri şi călătoriilor în interes personal.
Balanţa
Azi sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, relaţiile de parteneriat şi călătoriile în interes personal. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie, nu va da greş.
Scorpionul
Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Astăzi sunteţi într-o stare de instabilitate emoţională, aşa că mare atenţie la tot ceea ce spuneţi şi faceţi!
Săgetătorul
Relaţiile cu partenerul de viaţă pot avea de suferit din cauza că neglijaţi rezolvarea unor probleme familiale care depind exclusiv de dumneavoastră. Atenţie!
Capricornul
Preocupat de problemele personale, aveţi tendinţa să neglijaţi căminul. După-amiază, un prieten vă solicită ajutorul într-o problemă financiară, nu ezitaţi să-l acordaţi!
Vărsătorul
Talentul creativ este la cote ridicate şi vă poate ajuta să rezolvaţi problemele profesionale într-un mod original. Relaţiile sentimentale sunt în general bune.
Peştii
În prima parte a zilei, este posibil să aveţi mici dificultăţi în cămin. Cu o vorbă bună sau un mic cadou, puteţi dezamorsa o situaţie tensionată. Sănătatea este bună.