Stadion: Crişul

Spectatori: aproximativ 100

Au marcat: Sg. Pop 43, Dejeu 51 / M. Gal 45

Crişul: S. Ţîrtea - S. Mîndrilă, Madar, Dejeu, I. Balogh (90+4 Pascar), Fogarasi, Bot, V. Ţap, Sg. Pop, Şoit (46 Cl. Balogh), Gordan.

Antrenor: Viorel Domocoş

CS Oşorhei: Nicoară - Drinc (75 Cătişan), Ad. Şorca, Filimon, P. Ciorba, C. Chiş, Cl. Popa, M. Gal, Habakuk, Groza, Liştea.

Antrenor: Petru Gabor

Cartonaşe galbene: M. Madar 90+5 / Cl. Popa 73, 77, M. Gal 82

Cartonaşe roşii: - / Cl. Popa 77

Arbitri: Adrian Pop - Andrei Laza, Norbert Orban

Observator AJF: Mircea Bărcan

La juniori: 1-3

 

S-a spart ghinionul. Echipa Crișul Aleșd a reușit să obţină prima victorie în actuala ediţie a Ligii a IV-a în jocul cu CS Oşorhei, echipă aflată în cădere liberă.

Cu migală și efort la antrenamente, Viorel Domocoș a reușit să formeze o echipă care cu siguranță va confirma în viitor. Gheața s-a spart în meciul cu CS Oșorhei, o echipă ajunsă la a şasea înfrângere consecutivă. Asta a dus la o stare de nervozitate și comentarii din partea jucătorilor, acuzând faze de ofsaid nesemnalizate de arbitri în defavoarea lor. Aceeași atitudine a avut-o și antrenorul Petru Gabor, avertizat de arbitru și în final trimis în tribune. 

Meciul a debutat cu 15 minute de foc la poarta oaspeților, care s-au apărat haotic. Astfel, Dejeu (3) a trimis o torpilă peste poartă,  Mândrilă (5) a tras în portar, iar Dejeu a reluat mingea cu capul în transversală. Imediat, Gordan (6) a executat o lovitură liberă de la cca. 25 metri, tot în transversală. S. Pop (15) a avut şi el in șut puternic, la care portarul a trimis  mingea în corner. Apoi jocul s-a echilibrat, oaspeţii ieşind şi ei la joc, dar ocazii importante au avut tot gazdele. Șoit (26) a încercat să-l suprindă pe portarul advers cu un șut centrare sub bară, respins cu dificultate în corner. Pop Sergiu (40) a încercat şi el vigilența lui Nicoară, dar portarul, atent, a prins balonul. Golul a căzut în minutul 43, când Gordan a trimis mingea spre poartă din afara careului şi S: Pop a deviat-o în poartă (1-0). Contrar cursului jocului, în ultimul minut al reprizei, după un corner, Gal, nemarcat, în careu reia cu capul în plasă (1-1). După pauză, aleșdenii au reluat hotărâţi jocul, preluând rapid conducerea. Gordan (50) a executat o lovitură liberă de la cca 20 metri, portarul a respins mingea în faţă, iar Dejeu, atent, o reia în plasă (2-1). Până la sfârșitul meciului, oaspeții nervoși și nemulțumiți de scor au atacat dezordonat, fără eficiență, permiţând aleşdenilor să obţină prima victorie şi să predea ultimul loc celor de la Biharea Vaşcău.