La Camera de Comerț și Industrie Bihor, a avut loc, ieri, o conferință de presă pentru promovarea evenimentului fashion, music and more, intitulat „Împreună pentru Nuria”, care va avea loc marți, 20 decembrie, de la ora 18.00, la Trade Center Oradea. Nuria Maria Tarmure are 8 ani și este diagnosticată cu hidrocefalie și retard locomotor sever, fiind supusă, zilele acestea, la o nouă intervenție chirurgicală la Cluj.

 

Fashion stylistul Marius Molan și Agenția de modele MModels România organizează evenimentul cu latură caritabilă “Împreună pentru Nuria”, un concept fashion, music and more, care va avea loc marți, 20 decembrie 2016, la Trade Center, de la ora 18.00. Contravaloarea biletelor va fi donată în totalitate micuței Nuria Maria Țărmure, o fetiță de numai 8 ani, diagnosticată cu hidrocefalie, retard locomotor sever, ce urmează să fie supusă zilele acestea unei noi intervenții chirurgicale la Cluj.  

„Tema spectacolului este «Viața ca un puzzle». Evenimentul va fi realizat piesă cu piesă, începând de la construcția scenei, cu podium în prelungire, cu o amplă scenografie, până la regia și coregrafiile aferente”, a spus Marius Molan. La conferința de presă au mai participat Delia Badea, consultant cameral în cadrul CCI Bihor, și Mina Giurea, director economic al instituției.

Spectacolul va reuni prezentări de modă și momente artistice inedite, colecții și reprezentații concepute special pentru acest eveniment, aparținând unor designeri consacrați, precum și performerilor locali cunoscuți la nivel național, invitați în cadrul evenimentului. „Spectacolul este conceput prin desfășurarea unei logistici impresionante pentru un spațiu in door, mega screen, podium, scenă, schele de lumini, sonorizare, efecte speciale, menite să asigure atmosfera unui show glam, plin de strălucire, în care detaliile vor face diferenţa”, a mai spus Marius Molan.

Protagoniștii acestui eveniment sunt: designerii Mircea Florea, în premieră la Oradea, şi stylistul Alex Rădulescu, care vor lansa în premieră naţională colecţia pentru bărbaţi „Urban Shadow”, Zsolt Popa cu colecţia pentru femei „Horse”, Ioana Georgescu care își lansează colecția „Rustica”, Emil Kasa cu lansarea unui concept fashion specific adolescenților, intitulat sugestiv „Teenager”, ocazie cu care va fi lansată noua colecție de încălțăminte semnată Pușa Ciucle, Rimma Allyamova cu un concept fashion adus special de la Moscova, intitulat „Russian”. În cadrul evenimentului se va lansa şi un nou concept „Kids Fashion Style”, prezentare de modă cu micile modele de la MModels Kids. De asemenea, vor putea fi admirate și accesorii semnate Giuliano Sabău.

Performerii invitaţi în cadrul evenimentului sunt: Astrid Muthu, Carla Sabău, Călina Mitra, Anita Mihăeş cu Ritm-on stage, Vasilica şi Alissa Ienei, împreună cu trupa de dans „Exclusive”, cunoscuţii dansatori Cornel Ogrean şi Ilaria Cherloabă și trupa de dans „Cool Style”. Totodată, invitaţi speciali vor fi magicienii Edurad și Bianca, dar şi cunoscutul percuţionist de origine australiană Samuel E. Gazis. Așadar, orădenii sunt invitați la un spectacol al detaliilor, axat în special pe imagine, lumini, sunet și efecte speciale.

Au fost puse în vânzare 400 de biletele, la preţul de 15 lei/ bucata, care mai pot fi achiziţionate de la Trade Center Oradea, Camera de Comerţ şi Industrie Bihor, Universitatea Agora, precum şi de la Crişul Shopping Center, et. II.