Sâmbătă, 21 mai, în Oradea, a avut loc cea de-a patra ediţie a concursului naţional de dans sportiv, dans de societate şi dansuri latino caraibiene Cupa Feeling Dance. Concursul a debutat la ora 9.00 şi s-a încheiat în jurul orei 21.00, oferind privitorilor un maraton artistic de neuitat.

 

Oradea a devenit pentru al patrulea an consecutiv capitala dansului. Cei mai buni dansatori de dans sportiv, latino sau dans de societate, au fost prezenţi sâmbătă la Cupa Feeling Dance. Era Park a fos arena de desfăşurare a maratonului de dans, pe parcursul a mai bine de 12 ore, în care sute de perechi din întreaga ţară şi-au demonstrat talentul.

Ediţia numărul IV a însemnat o creştere a prestigiului de care se bucură acest concurs, drept dovadă fiind faptul că numărul de categorii incluse în programul competiţiei a crescut şi a ajuns la 38.

Cea mai frumoasă supriză pentru privitori, a avut loc la ora 12.00, când aproximativ 300 de copii din grădiniţele şi şcolile cu care colaborează instructorii Feeling Dance au făcut o demonstraţie de dans. Un act de curaj din partea antrenorilor, mai ales că prichindeii au învăţat dansurile la grădiniţă, iar sincronul l-au repetat sâmbătă.

Ca de fiecare dată, la finele competiţiei, câştigătorii au fost răsplătiţi cu diplome, cadouri, tichete la aquapark, dar şi medalii şi cupe.