Crişul Aleşd - Bioland Paleu 5 - 1 (2 - 0)

Primul amical al aleşdenilor a avut loc miercuri, în compania nou promovatei în liga a IV-a, Bioland Paleu. Elevii lui Mircea Madar au dovedit în acest amical omogenitatea şi maturitatea în joc cu care ne-a obişnuit şi în campionatul trecut.

Cu puţine modificări de lot, aleşdenii promit să confirme valoarea lotului şi să fie şi în noul campionat una dintre protagonistele pentru podium. În jocul cu cei din Paleu, aleşdenii au dovedit o poftă de joc remarcabilă, deşi încă nu au încheiat pregătirea fizică, întrucât reunirea lotului s-a făcut mai târziu. Echipa oaspete, cu mulţi tineri în lot, a arătat multe calităţi individuale, însă lipsa de experienţă şi de omogenitate a caracterizat prestaţia lor în acest amical.
Supărat de acest rezultat, finanţatorul celor din Paleu, Kiss Alexandru, nu a aşteptat întoarcerea acasă pentru o analiză asupra meciului, ci a făcut-o direct pe teren, după terminarea jocului. Probabil că domnia sa aşteaptă rezultate imediate, ca urmare a investiţiilor făcute. Dar în fotbal, se ştie, rezultatele vin după luni şi ani de muncă asiduă în care valorile individuale se subordonează echipei şi tacticii gândite de tehnicieni. În acest joc, gazdele au utilizat formaţia: Pop (46 Ciursaş) - Bodiuţ (75 Koveszdi), Madar, Bercea (80 Mitra), Vancea, Ardelean (venit de la Şcoala Sportivă), Iacob (79 Vinter), Fogoroşi, Iaz, Chebeleu. Antrenor: Mircea Madar
Au marcat: Madar 25 -printr-un şut bombă de la 30 m, Chebeleu 33, 55, 80, Iaz 61 / Borza 78. La meci au asistat cca 60 de suporteri, care regretă plecarea lui Viorel Domocoş de la Crişul, un bun tehnician şi încă un valoros jucător. Despărţirea lui Viorel Domocoş de Crişul s-a făcut amiabil, fiind determinată de probleme personale. În prezent, se află în străinătate, probabil în Italia. Următoarele meciuri amicale ale Crişului vor fi: sâmbătă, 2 august, la Şuncuiuş, cu Minerul, iar miercuri, 6 august, la Aleşd, cu FC Bihor.