Selecţionata Presei Bihorene a continuat acţiunile de popularizare a ideii de mişcare în cadrul programului "Fă sport, indiferent de vârstă". "Presarii" au revenit la Delani, pentru o întâlnire amicală cu o echipă alcătuită din funcţionari ai Băncii Transilvania, participantă în Campionatul Judeţean de minifotbal.

 

Pe cât de numeros a fost lotul creatorilor de articole, cărora li s-au adăugat prietenii din Depresiunea Beiuşului, pe atât de modest s-au prezentat pe terenul sintetic, mai ales în prima parte a meciului, când reprezentanţii mediului bancar, mai tineri, mai organizaţi şi mai bine pregătiţi fizic, nu au făcut nicio concesie adversarilor. Presa a schimbat liniile ca la hochei, dar fără mare eficienţă în faţa unor "bancari" cu poftă mare de gol. Scorul a luat proporţii mai puţin obişnuite într-o astfel de partidă, dar în repriza secundă "presarii" au legat mai bine pasele şi au avut mai multă precizie în faţa porţii adverse, limitând diferenţa la doar un gol (13-14). Antrenantă a fost şi repriza a treia, organizată ireproşabil tot de Ioan şi Ionuţ Cergheş, tată şi fiu, chiar la baza sportivă pe care o patronează de nouă ani încoace. Într-o atmosferă relaxantă, nereuşitele din teren  au fost date rapid uitării, pe primul plan fiind plăcerea de a face sport, indiferent de şirul anilor sau de kilogramele în plus, şi de a socializa cu prietenii şi cu cunoştinţe mai vechi sau mai noi.

 

Selecționata Băncii Transilvania: Cristian Silaghi, Vlad Marușca - Florin Balaj (1 gol), Adrian Bodiu (1), Călin Cârlig (1), Radu Hotăran (2), Flaviu Lucuș (4), Horia Hoduț (1), Ionuț Cergheș (1), Dan Dota (1), Vasile Mihuța, Marius Carțiș (1), Liviu Lucan (1).

Antrenor: Marius Carțiș.

Selecționata Presei Bihorene: Peti Boros - Horia Buz (1), Teo Biriș (3), Sorin Ilisie (1), Gabriel Matica, Ionel Goina (1), Ionel Popa "Totino" (2), Iulian Balaj (1), Silviu Toda (1), Alin Popa (1), Raul Lasc (1), Geo "Beldeanu" (1), Adi Simea, Ionel "Boby" Fărcanea.

Arbitru: Radu Bitea.

Observator: Radu Moldovan.