Berbecul     

Prietenii şi activităţile de divertisment vă vor ocupa cea mai mare parte a timpului liber. Este foarte posibil să aveţi ocazia de a vă implica în colaborări ce se vor dovedi avantajoase din punct de vedere financiar. Nu este exclus nici ca partenerul de viaţă să aibă o realizare în această direcţie.

Taurul

Pentru deciziile pe care le aveţi de luat ar fi bine să apelaţi la sfatul unor prieteni care vă vor ajuta să vă puneţi ordine în gânduri. Veţi obține un sprijin din partea acestora pentru a rezolva o problemă care vă stătea pe suflet de mai mult timp.

Gemenii

Astăzi vor fi multe de făcut, veţi avea parte de multă alergătură, iar obstacolele vor apărea ca din senin. Chestiunile financiare vă preocupă, dar până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. Nu trebuie însă să vă grăbiţi nici măcar un pic.

Racul

Vă bucuraţi de o creştere a popularităţii, ceea ce v-ar putea aduce şi propuneri de colaborare deosebit de avantajoase. Discuţiile cu partenerul de suflet vă vor nemulţumi, dar spre sfârşitul zilei situaţia se va ameliora treptat.

Leul

Este foarte posibil să vă puteţi bucura de sprijinul familiei într-o chestiune care este de mare importanţă. Nu veţi putea să mizaţi pe sprijinul prietenilor într-o prea mare măsură, dar veţi reuşi să vă descurcaţi fără probleme. Ceva bani veţi câştiga prin intermediul serviciului.

Fecioara

Din punct de vedere mintal, randamentul dumneavoastră atinge limita superioară, ceea ce vă va permite să obţineţi rezultate excelente în activităţile intelectuale pe care doriţi să le duceţi la bun sfârşit. Revederea unor vechi prieteni vă va face mai optimist.

Balanţa

Veţi avea parte de o mulţime de cheltuieli care v-ar putea ridica probleme serioase. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi financiare riscante. Pe acasă este posibil să aveţi discuţii în contradictoriu, legate de bani.

Scorpionul

Colaborările vă vor interesa în mod special, dar nu este cazul să acceptaţi fără o matură chibzuinţă ofertele pe care le veţi primi. Relaţia cu partenerul de viaţă ar putea înregistra unele tensiuni, dacă nu veţi reuşi să vă controlaţi impulsivitatea.

Săgetătorul

Traversaţi o perioadă extrem de agitată, în care veţi avea parte de o mulţime de evenimente minore, care însă vă vor ţine o bună bucată de vreme cu sufletul la gură. De energie nu veţi duce lipsă, însă nu vă implicaţi în mai multe activităţi.

Capricornul

Situaţia financiară vă avantajează, deşi cheltuielile pe care le aveţi în plan depăşesc veniturile. Veţi fi tentat să faceţi o investiţie care vă va goli buzunarele, dar vă veţi redresa în cel mai scurt timp. Chestiunile sentimentale vă interesează în mod special.

Vărsătorul

Veţi avea o serie de nemulţumiri în familie pe care, chiar dacă le veţi discuta cu rudele, nu veţi reuşi să le rezolvaţi. Mare atenţie, căci nu ar fi exclus nici să se strice ceva pe acasă. Dacă aveţi de gând să plecaţi la un drum, mare atenţie, căci la mijlocul intervalului este posibil să aveţi unele probleme legate de acte.

Peştii

Conjunctura astrală vă favorizează cu condiţia să nu vă grăbiţi câtuşi de puţin. Dacă veţi avea răbdare şi nu veţi sări peste etape este posibil să aveţi parte şi de realizări mai deosebite. Partenerul de viaţă ar putea avea şi el o realizare.

ARIADNA