Liceul cu Program Sportiv Bihorul din Oradea a găzduit, ieri, cea de-a X-a ediţie a Cupei Toamna Orădeană la fotbal, eveniment organizat pentru copiii și tinerii din sistemul de asistență și protecție socială de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor, în parteneriat cu LPS Bihorul și Asociația Județeană de Fotbal. La această competiție sportivă au participat peste 80 de copii și tineri din Oradea și Arad, precum și din localitatea Berettyoujfalu, Ungaria.

 

La competiţia sportivă s-au înscris şase echipe, după cum urmează: DGASPC Bihor; DGASPC Arad; Centrul de plasament Arany Janos” – Ungaria; Fundația Copiii dragostei” – Popești; Liceul Tehnologic Horea” – Marghita și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Orizont - Oradea.

Scopul evenimentului este acela de a pune în valoare calitățile motrice ale copiilor, spiritul de competiție sportivă, popularizarea fotbalului în rândul copiilor, promovarea fair-play-ului, descoperirea talentelor, formarea și menținerea legăturilor de prietenie și sportive județene, naționale și internaționale”, ne-a declarat Ștefan Goția, purtătorul de cuvânt al DGASPC Bihor.

La finalul evenimentului, după o competiție deschisă, plină de sportivitate și fair play, locul I a fost ocupat de către Liceul Tehnologic Horea – Marghita, iar pe locurile II și III s-au clasat echipa DGASPC Bihor și cea a Centrului de plasament Arany Janos” din localitatea maghiară Berettyoujfalu.

Au fost acordate premii, constând în diplome, medalii și mingi de fotbal, premii care au fost asigurăte de către organizatori.

Mulțumim Liceului cu Program Sportiv Bihorul, pentru baza sportivă pusă la dispoziție și Asociației Județene de Fotbal pentru delegarea arbitrilor”, a conchis Ștefan Goția.